3F Superliga -Zorniger: Langt fra at spille som vi gerne vil
2018-08-19 21:20:10
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Zorniger: Langt fra at spille som vi gerne vil

Brøndbys Alexander Zorniger var slet ikke tilfreds med spillet mod Esbjerg, hvor holdet var langt fra det niveau, det skal vise.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby led søndag et skuffende nederlag i Superligaen, da holdet tabte med 1-0 på eget græs til Esbjerg.

Cheftræner Alexander Zorniger var slet ikke tilfreds med præstationen, som han kalder langt fra det, som holdet skal kunne levere.

- Generelt var vi ikke gode nok. I nogle situationer var vi heldige, i andre uheldige. Men generelt var vi for langt fra at spille den måde, vi vil spille på, siger Zorniger.

- Vi havde mange nye spillere på banen, som ikke spiller fuld tid på torsdag, og de burde kunne håndtere situationerne bedre og udnytte spilletiden mere og spille vores spil. Jeg er ikke tilfreds.

- Vi var så langt fra vores måde at spille på. Vi var så bange for at lave fejl, som jeg ikke kan mindes i mine to år i Brøndby. Lav dog fejlene og så tab kampen, men vi skal ikke tabe uden at spille vores spil.

Brøndbys næste opgave er i Europa League-kvalifikationen mod Genk. Her ved Zorniger ikke, om forsvarsspillerne Benedikt Röcker og Paulus Arajuuri, som begge var ude mod Esbjerg, er klar igen.

Jacob Quvang / mikkel@bold.dk


Foto: Jan Christensen / Getty Images

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0