2023-03-29 19:50:00

Fra stor profil i Lyngby til lejeophold: Svenskere har jagtet Kaastrup

Magnus Kaastrup er blevet udlejet fra Lyngby til svenske Sirius for resten af året, og Kaastrup siger til bold.dk, at den svenske klub har været ude efter ham i et stykke tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

LYN

1 - 1

SIF

22-årige Magnus Kaastrup skal prøve sig af i Allsvenskan, da den danske kantspiller er blevet lejet ud fra 3F Superliga-klubben Lyngby til Allsvenskan-mandskabet Sirius IK for resten af året.

Kaastrup siger til bold.dk, at den svenske klub har haft ham i kikkerten i lang tid, og det passer godt nu.

- Sirius har kigget på mig i lang tid, og de har et rigtig godt kendskab til mig. Deres plan og det hele omkring fik meget til at føle mig meget velkommen, selv om det var på sidste dag af transfervinduet i Sverige. De har gjort deres forarbejde i lang tid, siger Magnus Kaastrup til bold.dk.

Den danske kantspiller fortæller, at den svenske klub passer godt til ham.  

- Jeg er taget til Sirius for at komme et sted hen, hvor jeg kan udfolde mit spil. Det er en spillestil, der passer mig bedre, og så vil jeg gerne spille noget mere.

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Fra stor profil i Lyngby til lejeophold: Svenskere har jagtet Kaastrup
Foto: Sirius IK

- Det var på eget initiativ. Det er vigtigt for mig at spille et sted, hvor jeg kan se mig selv blive brugt, så jeg kan bruge mine kvaliteter.

Håbet på mere i Lyngby
I den seneste sæson var Kaastrup en af de bærende spillere på Lyngby-mandskabet, men spilletiden har ikke været den samme. Derfor har den 22-årige dansker følt, at der skulle ske noget andet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg var en stor profil for Lyngby i den seneste sæson, og det var virkelig en god tid. Efteråret var selvfølgelig lidt sværere, men jeg spillede stadig meget.

- Jeg tror, at de seneste par kampe i Superligaen er jeg ikke blevet brugt så meget, og det har måske også været sværere at bruge min type i kampbilledet. Jeg tænker mest på at spille et sted, hvor det giver mening i forhold til hele strukturen.

Er du skuffet over Lyngby?

- Om jeg er skuffet? Der skal man passe på, hvad man siger, for det kan til tider blive taget ud af kontekst, men selvfølgelig havde jeg set endnu mere spilletid, da vi havde en god preseason.

- Det så godt ud, men det er trænerens valg, og det er blevet ændret lidt taktik. Det gik nok lidt ud over min type, og det er helt fair, og det skal man acceptere. Så var jeg heldig, at der var den her mulighed, og Lyngby var villig til at lade mig gå.

Danskeren, der har en fortid i AGF og Dortmund, fortæller, at han er faldet godt til, og onsdag havde han sin første træning med holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her blev Kaastrup bekræftet i, at han har taget den helt rette beslutning ved at lade sig udleje.

I den svenske klub bliver Kaastrup holdkammerat med den tidligere FCK-spiller Marcus Mathisen, og han har allerede vekslet et par ord med ham.

- Han er en fantastisk fyr, der har taget virkelig godt imod mig i dag. Det er meget rart. Han taler næsten mere svensk end dansk, men han er en super god fyr, siger Magnus Kaastrup til bold.dk.

Kaastrup har spillet 19 kampe for Lyngby i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

LYN

1 - 1

SIF

annonce
annonce
annonce
annonce