2023-03-29 10:06:36

Häckens guldtræner var rygtet til FCM: Rygaard bed ikke negle

Mikkel Rygaard fortæller til bold.dk, at han var helt rolig, da Häcken-træner Per-Mathias Høgmo blev sat i forbindelse med det ledige trænersæde i FC Midtjylland. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

FC Midtjylland valgte tidligere på måneden at fyre Albert Capellas som cheftræner, derfor var midtjyderne på udkig efter en afløser. 

På rygtebasis var BK Häcken-træneren Per-Mathias Høgmo et varmt emne i FCM. Ekstra Bladet berettede om samtaler mellem parterne, mens Herning Folkeblad kortvarigt meldte Høgmo på plads i FCM. 

Midtjyderne endte med at ansætte Thomas Thomasberg som ny træner, og dermed fortsætter Høgmo i spidsen for de svenske mestre. 

bold.dk har talt med Häcken-danskeren Mikkel Rygaard om hele forløbet med de mange rygter. Han fortæller, at historien også nåede frem til Häcken-truppen.

- Jeg fulgte selvfølgelig sagen og fik også henvendelser, om hvorvidt jeg kunne be- eller afkræfte historierne. Men jeg kunne hver dag se Per-Mathias på træningsbanen, så det gav ro i maven. 

- Det er klart, når det går godt for et hold, så er der interesse udefra. På det seneste er det gået godt, så jeg håbede naturligvis på at beholde ham. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Häckens guldtræner var rygtet til FCM: Rygaard bed ikke negle
Foto: David W Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix

Tvivlede du nogensinde på hans fremtid i Häcken?

- Der kommer vel altid en tvivl. FC Midtjylland er en stor klub med et større budget end vores, så man kunne godt være lidt i tvivl. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men han sagde hele tiden til os, at han ville fortsætte i Häcken, så det måtte vi jo tro på. Jeg sad ikke og bed negle over hele situationen. 

Han har ført Häcken til et mesterskab. Hvad betyder han for jer? 

- Han er super dygtig, han passer rigtig godt ind i vores klub. Han har været med til at give os klare roller, hvilket har givet en god ro til hele spillertruppen. 

- Det stiller os helt sikkert endnu stærkere frem mod den nye, at han er blevet hos os, afslutter Rygaard til bold.dk.

BK Häcken indleder titelforsvaret i Allsvenskan på mandag med en udekamp mod Elfsborg.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce