2023-03-23 19:19:34

Lejeaftale kom bag på Max Fenger: Var indstillet på at blive i OB

Max Fenger fortæller til bold.dk, at han ikke havde set komme, at han skulle blive udlejet til Mjälby FF i Sverige nu. Han ser dog skiftet som den perfekte mulighed for at få spilletid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MJÄ

3 - 3

LAN

OB sagde torsdag på gensyn til Max Fenger, da den 21-årige angriber blev sendt til Mjällby FF i Allsvenskan.

Her skal Fenger spille frem til sommer på en lejeaftale, hvor han skal forsøge at få nogle minutter i benene efter en skadespause på syv måneder.

Det kom dog noget bag på Fenger, da hans agent lige pludselig fremlagde ham muligheden for et skifte til Sverige.

- Jeg sad jo og læste en bog, hvor min agent lige pludselig ringede og spurgte, om vi kunne mødes om en halv time og snakke om en potential svensk klub, det blev jeg overrasket over, siger Max Fenger til bold.dk og fortsætter.

 - Min agent sagde, at der var en mulighed for at komme til svensk fodbold frem til sommer. Det var jeg frisk på, og så gik det faktisk rigtig stærkt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Lejeaftale kom bag på Max Fenger: Var indstillet på at blive i OB
Foto: Mjällby

Det lå dog ikke lige til højrebenet, at Fenger på nuværende tidspunkt skulle sige farvel til OB og prøve sig af i svensk fodbold.

- Jeg havde jo ikke forestillet mig, at jeg skulle afsted nu, og transfervinduet var jo også lukket i Danmark. Så jeg var bare indstillet på at blive i OB og få så meget spilletid og komme godt tilbage fra skaden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så jeg havde slet ikke tankerne på, at jeg skulle væk, så det kom som en overraskelse. Men jeg synes sgu, at det er en fed mulighed for mig.

Spilletid og pokalfinale er perfekt for Fenger
Max Fenger har siddet ude med en skade i de seneste syv måneder, men han nåede dog at træne med resten af OB-truppen inden skiftet til Sverige.

Han ser derfor lejeaftalen som den perfekte mulighed for at komme tilbage i topform.

- Der er jo selvfølgelig mange ting, som spiller ind. Men jeg prioriterer mest, at jeg skal have spilletid. Så jeg kunne jo godt se, at jeg efter syv måneder uden kamp havde lang vej til det i OB.

- Jeg kunne måske få nogle indhop, men det ville jo ikke være det, som ville være med til at rykke mig. Nu skal jeg de næste fire måneder have så meget spilletid og blive så skarp som muligt.

Fenger kommer til Mjälby, som endnu ikke har sparket Allsvenskan i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De har dog været i aktion i Svenska Cupen, hvor de noget overraskende er kommet i finalen, og det er en ekstra bonus for OB-lejesvenden. 

- De havde allerede henvendt sig, inden de skulle spille deres semifinale i Svenska Cupen, hvor vi nærmede os mere og mere hinanden om lørdagen. Da de så kom i finalen, var det så ekstra fristende.

- Det er lidt sjovt. Men det handler jo også om, at de spiller hele sommeren. Så mens man har sommerferie i Danmark, kommer jeg til at spille kampe, og det har jeg brug for lige nu, siger Max Fenger til bold.dk.

Mjällby FF skal spille pokalfinale den 18. maj mod BK Häcken. 

Inden da får Max Fenger dog muligheden for at komme i kampform, da de har otte Allsvenskan-kampe.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MJÄ

3 - 3

LAN

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce