2022-07-23 17:07:42

Malmö sejrede sig tættere på toppen i danskerduel

Moustafa Zeidan og Patriot Sejdiu gjorde forskellen for Malmö med henholdsvis to assist og et mål og to mål, da danskerklubben besejrede Marcus Mathisens Sirius med 3-1 på eget græs. Kampen bliver også husket for en potentielt lang skadespause til Malmö-nyindkøbet Mahamé Siby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Allsvenskan var der danskeropgør lørdag eftermiddag, hvor Malmö hjemme med tre danskere fra start fik besøg af Marcus Mathisen og Sirius.

For Malmö var det kaptajn Andreas Christensen, Jonas Knudsen og Lasse Nielsen, der efter godt en halv times spil kunne se deres holdkammerat Patriot Sejdiu gøre det til 1-0.

Holdkammeraten Moustafa Zeidan kombinerede sig igennem på venstrefløjen før et fladt indlæg blev slået til den 22-årige kosovar, som var på pletten foran mål.'

Otte minutter forinden havde publikum været vidne til en voldsom hændelse i opgøret, da nyindkøbet på Malmö-midtbanen Mahamé Siby landede forkert med sit ben i en duel og skrigende af smerte måtte forlade banen på en båre.

Malmö gik til pause foran med 1-0. 

Rødt kort og tre mål efter pausen

Efter 49 minutters spil blev det særdeles svært for Sirius og Mathisen, da forsvarsspilleren Denis Widgren blev udvist for sin anden advarsel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tre minutter senere kunne Malmö drage fordel af deres overtalssituation, og det var oplæggeren fra første mål, der fordoblede føringen.

Moustafa Zeidan blev fundet fladt foran mål på et indlæg af veteranen Ola Toivonen, og med et mål, der mindede meget om det første, kunne han gøre det til 2-0.

Til slut bed Sirius en smule fra sig, da Filip Rogic kunne reducere til 1-2 fem minutter før tid fra ellevemeterpletten og tænde et lille håb hos de undertippede gæster.

Det håb fik Patriot Sejdiu imidlertid lukket, da han i det sidste minut af den ordinære spilletid lukkede og slukkede med et slidermål på en omstilling – nok engang som følge af en Zeidan assist til slutresultatet 3-1.

Sejren sender Malmö op på siden af Djurgården på andenpladsen og et point efter Häcken i en tæt Allsvenskan-topstrid.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0