2022-06-27 16:11:02

Olsson begrunder upopulært skifte: To titler

Martin Olsson forstår, at Helsingborg ikke er glade for hans skifte til Malmö, men to titler på mindre end et år viser, at det var det helt rigtige, mener han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2020 vendte Martin Olsson hjem til Helsingborg efter en årrække i engelsk fodbold, men nu spiller han for Helsingborgs store rivaler Malmö FF.

Den rutinerede venstreback skiftede til Malmö efter kun et halvt år i Häcken i august 2021, og mandag aften står han over for sin tidligere klub, når der er skånederby mellem Malmö og Helsingborg.

- HIF'erne er selvfølgelig ikke glade for, at jeg er i Malmö, men det var en beslutning, jeg var nødt til at tage sportsligt, og det føles, som at det var den rigtige beslutning. To titler på mindre end et år, pointerer Martin Olsson ifølge Fotbollskanalen med henvisning til det svenske mesterskab og pokaltitlen senest.

- Jeg tænker på samme måde som inden en almindelig kamp, at det er tre point, det handler om. Jeg forsøger ikke at have for mange følelser omkring kampen. Det handler bare om at køre på.

bold.dk er på plads til mandagens lokalbrag i det sydsvenske og jagter naturligvis interviews med de danske spillere.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0