2022-07-11 21:34:28

Paulsen assisterede Hammarby til sejr i sidste kamp

Med en assist som ligeså godt kunne være blevet noteret for et mål, satte Bjørn Paulsen et kampafgørende præg på sin sidste kamp som Hammarby-spiller, da danskerklubben besejrede Göteborg med 3-0 på eget græs mandag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag aften skulle Hammarby op imod Göteborg i et forsøg på at holde fast i toppen af Allsvenskan.

På eget græs havde Stockholm-klubben både Jeppe Andersen, Mads Fenger og Bjørn Paulsen med fra start, og sidstnævnte skulle få en kampafgørende rolle i hvad, der skulle vise sig at være hans sidste kamp.

Først skulle værterne dog lige bringe sig i front ved Nahir Besara, som to minutter før pausen gjorde det til 1-0 med et fremragende langskud fra kanten af feltet, der sejlede over i det fjerne hjørne.

Det gav os pausestillingen 1-0 til Hammarby.

Paulsen assist før retur til OB

Seks minutter inde i anden halvleg blev en dansker kampafgørende, da centerbacken Bjørn Paulsen blev noteret for assisten til 2-0-målet.

Den hovedstødsstærke viking kom øverst med et kraftfuldt hovedstød, som uden tvivl var gået i kassen af sig selv, havde den ikke snittet holdkammerat Gustav Ludwigsons skulder på vej ind, kunne Paulsen have stemplet ud med en scoring i sin sidste kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han måtte dog lade sig nøje med assisten, og det så længe ud til at 2-0 ville være det endelige resultat, men det skulle Astrit Selmani lave om på med 20 minutter igen.

Her fik kosovaneren chancen fra ellevemeterpletten på et straffespark, som han selv var blevet tildelt kort forinden, og han tøvede ikke med at gøre det til 3-0.

Det sluttede kampen også på Tele2 Arena, og dermed fik Hammarby givet Bjørn Paulsen en værdig afsked før OB venter fra og med tirsdag.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0