2022-12-09 13:31:02

Rajovic glæder sig over Kalmar-skifte: Godt skridt i karrieren

Mileta Rajovic skifter Næstved ud med svenske Kalmar, og angriberen glæder sig til at skulle tage næste skridt i karrieren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mileta Rajovic er fredag blevet præsenteret i svenske Kalmar, hvor han har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2026. 

bold.dk kunne tidligere erfare, at der var stor interesse for den målfarlige angriber, som de seneste to år har lavet mål for Næstved.

Svenske Kalmar endte med at løbe med Rajovic' underskrift, og angriberen glæder sig til at tage næste skridt i karrieren.

- Jeg er meget glad for at have skrevet under for Kalmar FF. Det er et godt næste skridt i min karriere. Jeg kan godt lide den måde, de spiller på, og tror, ​​at det vil passe meget godt til mine egenskaber. Det er også hovedårsagen til, at mit valg faldt på Kalmar FF. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Rajovic glæder sig over Kalmar-skifte: Godt skridt i karrieren
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg er en ret stor spiller, jeg ved hvor målet er og kan score på mange forskellige måder. Nu kommer jeg fra to sæsoner i Næstved, hvor jeg har haft det rigtig godt. Jeg fik meget spilletid, scorede mange mål og udviklede mig på en god måde. Nu ser jeg frem til næste skridt og til at repræsentere Kalmar FF, udtaler han på den svenske klubs hjemmeside. 

23-årige Mileta Rajovic har tidligere været i Brøndby, Randers, B.93, HB Køge og FC Roskilde, inden han i januar 2021 kom til Næstved.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Angriberen nåede at score 30 mål i 58 kampe for Næstved.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0