2022-12-09 12:51:42

Svensk jubel over Næstved-bomber: Har et stort potentiale

Næstved Boldklub har solgt Mileta Rajovic til Kalmar FF, efter angriberen blandt andet imponerede stort i en testkamp mod svenskerne. Det fortæller Kalmars sportschef Jörgen Petersson, som hylder Rajovic.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næstved Boldklub har fredag solgt deres topscorer, Mileta Rajovic, da den målfarlige angriber fortsætter karrieren hos svenske Kalmar FF.

bold.dk kunne tidligere erfare, at der har været en stor interesse for Rajovic, og det endte altså med, at Kalmar løb med danskerens underskrift, og det har skabt stort glæde på den anden side af Øresundsbroen.

Det fortæller Jörgen Petersson, som er sportschef i den svenske klub.

- Da vi mødte Næstved BK i en træningskamp i begyndelsen af 2022, imponerede deres angriber os med sit spil og to klassemål. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Svensk jubel over Næstved-bomber: Har et stort potentiale
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- I løbet af året har vi fortsat fulgt Mileta Rajovic' optrædener, hvor både jeg selv, Peter Swärdh og Jens Nilsson har været til stede for at se ham live ved forskellige lejligheder. 

- Med sin hurtighed, målfarlighed og personlighed har Mileta et stort potentiale til at blive en stærk bidragsyder for Kalmar FF, udtaler Jörgen Petersson til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sportschefen fortæller desuden, at der har været en god dialog med Næstved, og dermed er Rajovic klar til at tiltræde i Kalmar den 4. januar, når klubben indleder deres opstart.

23-årige Mileta Rajovic har fået en kontrakt frem til sommeren 2026.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0