2022-12-08 14:30:01

Tidl. FCK-talent testes i Sverige: Kan lære meget af Oscar Wendt

Det tidligere FCK-talent Victor Dedes træner i øjeblikket med i IFK Göteborg, og HIK-spilleren siger til bold.dk, at det er en stor oplevelse, og han suger lærdom til sig fra Oscar Wendt.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allsvenskan-klubben IFK Göteborg tester to unge HIK-spillere i form af det tidligere FC København-talent Victor Dedes samt Adam Ahmad, og de er i klubben til og med fredag.

Victor Dedes siger til bold.dk, at den svenske klub har fulgt dem i et stykke tid og inviterede dem derefter en tur til Göteborg.

- Der var en scout fra klubben, der var forbi og havde set nogle af vores kampe. Så fangede mig og Adam hans interesse, så det er sådan, som det har udspillet sig, siger Victor Dedes til bold.dk.  

Han siger, at der er et højt niveau i den svenske klub, og det er topprofessionelt i Göteborg-klubben.  

- Det er dog på et stadie, hvor jeg føler, at jeg godt kan følge med, så det er rimelig naturligt at være med, så det er fedt at få bekræftet, fortæller det tidligere FCK-talent.

Lærer af Wendt og græsk med Berg
HIK-spilleren har stødt på flere store svenske spillere heriblandt Marcus Berg og Oscar Wendt i Göteborg, og han har generelt fået et rigtig godt indtryk af klubben.  

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Tidl. FCK-talent testes i Sverige: Kan lære meget af Oscar Wendt
Foto: Oliver Rindom

- Jeg så hans kamp, hvor han (Oscar Wendt, red.) spillede mod Barcelona i Parken. Han har noget erfaring og nogle kompetencer, som man kan lære rigtig meget af, så det ser jeg meget frem til, siger Dedes og tilføjer.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod, og folk kom og hilste. Jeg havde en kort snak med Marcus (Berg, red.). Jeg spurgte, om han kunne græsk, da jeg selv er halv græker, og han svarede på græsk, da han har spillet i Panathinaikos. Ellers har det bare været håndtryk og hilsner.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

19-årige Dedes glæder sig over, at han er til prøvetræning med holdkammeraten Adam Ahmad, og han er sikker på, at de kan gøre et godt indtryk i klubben.  

Det vil være en drøm for Dedes, hvis det ender med et skifte til den svenske klub.

- Jeg tror ikke, at vi var blevet inviteret, hvis der ikke var interesse. Det kan man ikke udelukke, men det er også vigtigt at slå fast, at det er en prøveperiode, hvor de skal se os an, siger Victor Dedes til bold.dk.  

Den unge back er noteret for 12 kampe og en assist for HIK i 2. division i denne sæson.

Dedes har fået sin fodboldopdragelse i FCK, og han skiftede til HIK i februar 2021.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0