2023-02-03 16:58:46

Tidl. Nexø-spiller solgt for 24 mio: Klubben står til at få en del af beløbet

Amir Hadziahmetovic, der i sin ungdom spillede fodbold for Nexø Boldklub, er blevet solgt til Besiktas for omkring 24 millioner. Nu står den bornholmske klub til at modtage omkring 60.000 kroner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 23. runde

FT

SIV

1 - 0

BES

Nexø - Zeljeznicar - Konyaspor - Besiktas. 

Sådan har karrieren udfoldet sig for 25-årige Amir Hadziahmetovic. 

Den bosniske landsholdsspiller startede med at spille fodbold på Bornholm for Nexø Boldklub, før hans forældre besluttede sig for at flytte tilbage til Bosnien, da han var 12 år. 

Herfra fik han succes i Zeljeznicar, som han debuterede for som 17-årig. Her udviklede han sig til en af profilerne, og han endte med at blive solgt til tyrkiske Konyaspor for omkring 500.000 euro - det svarer til omkring 3,7 millioner. 

0,25 procent af det beløb, hvilket var omkring 10.000 kroner, røg til Nexø Boldklub på grund af reglerne om solidaritetspenge til moderklubberne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Super Lig -Tidl. Nexø-spiller solgt for 24 mio: Klubben står til at få en del af beløbet
Foto: Besiktas

I Konyaspor fortsatte succesen, hvor han til sidst blev anfører for den tyrkiske klub og fast mand på det bosniske landshold. 

Det har nu kastet et nyt skifte af sig. Besiktas har været på rov i Konyaspor, hvor de har hentet den 25-årige midtbanespiller for omkring 24 millioner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det betyder, at Nexø Boldklub nu igen står til at modtage et beløb. Denne gang på omkring 60.000 kroner. 

bold.dk har været i kontakt med Nexø Boldklubs formand, Kristian Johannesen, som håber, at de modtager beløbet. Den bornholmske klub har dog ikke fået bekræftet det endnu. 

I Besiktas har Hadziahmetovic underskrevet en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2027. I den tyrkiske storklub bliver han holdkammerat med spillere som Dele Alli, Atiba Hutchinson og Vincent Aboubakar. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 23. runde

FT

SIV

1 - 0

BES

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0