2022-08-09 08:52:02

Tyrkiet tillader flere udlændinge i klubberne

Det tyrkiske fodboldforbund har besluttet at hæve grænsen for antallet af udenlandske spillere i klubberne fra 14 til 21.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

SLO

1 - 1

FEN

De tyrkiske hold har hidtil måttet have 14 udenlandske spillere ud af deres 28 mand store trup, men det bliver der nu lavet om på.

Det tyrkiske fodboldforbund meddeler således, at man har øget antallet af udenlandske spillere, som det er tilladt for klubber at have på kontrakt fra 14 til 21.

Samtidig må klubberne nu have op til 35 spillere på kontrakt i alt, hvilket altså er syv mere end hidtil.

Artiklen fortsætter efter billedet

Super Lig -Tyrkiet tillader flere udlændinge i klubberne
Foto: Geoffroy Van Der Hasselt/AFP/Ritzau Scanpix

Af de 21 udlændinge må der dog kun være 14 af dem med i kamptruppen, ligesom maksimalt otte af de 14 må være på banen samtidig. Derudover skal mindst fire af de tyrkiske spillere i trupperne være født 1. januar 1998 eller senere.

Fenerbahce er aktuelt den klub med flest udlændinge på kontrakt med i alt 22 styk. Galatasaray har 13 udlændinge, mens Besiktas og Trabzonspor har 14.

Fire danskere er i øjeblikket på kontrakt i Tyrkiet. Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen spiller i Trabzonspor, David Jensen er i Istanbulspor, mens Victor Nelsson - i hvert fald lidt endnu - er på kontrakt i Galatasaray.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

SLO

1 - 1

FEN

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0