2023-03-11 19:18:30

Zaniolo blev matchvinder i Galatasaray-debut

Nicolo Zaniolo blev lørdag eftermiddag matchvinder for Galatasaray, der vandt 1-0 over Kasimpasa i den tyrkiske Super Lig. Victor Nelsson spillede hele opgøret i forsvaret.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 25. runde

FT

GAL

1 - 0

KAS

57'
1 0
Nicolo Zaniolo
Mål

Lørdag eftermiddag stod italienske Nicolo Zaniolo over for sin officielle debut for Galatasaray, da den tyrkiske storklub tog imod Kasimpasa hjemme i Istanbul.

Her startede danske Victor Nelsson også inde, og det stjernespækkede hjemmehold formåede at sætte sig på kampen fra dommerens første fløjt.

Man formåede dog ikke at få hul på bylden i første halvleg, og det var først efter 57 minutter, at den store forløsning kom.

Artiklen fortsætter efter billedet

Super Lig -Zaniolo blev matchvinder i Galatasaray-debut
Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

Her spillede debuterende Nicolo Zaniolo et-to med Milot Rashica, hvorefter han krøllede den sikkert ind bag en fremadstormende Kasimpasa-keeper.

Efterfølgende kom der ikke flere mål i kampen, og Zaniolo kunne dermed snuppe matchvinderrollen i sin første officielle kamp for Galatasaray.

Man indtager derfor en sikker førsteplads i den tyrkiske Super Lig med ni point ned til rivalerne fra Fenerbahce på andenpladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 25. runde

FT

GAL

1 - 0

KAS

57'
1 0
Nicolo Zaniolo
Mål

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce