Bundesliga -Luca Toni til Bayern München
2007-04-28 15:01:42
Foto:

Luca Toni til Bayern München

Fiorentinas landsholdsangriber Luca Toni har ifølge Gazzatta dello Sport skrevet kontrakt med den sydtyske storklub Bayern München. Samtidig har Bayer Leverkusen hentet en ung chilensk forsvarer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den italienske landsholdsangriber Luca Toni har længe vist god form i Martin Jørgensens og Per Krøldrups Fiorentina, og det har lokket den i øjeblikket rystede kæmpe Bayern München til at åbne pengepungen, skriver italienske Gazzetta dello Sport i dag.

Bayern München har haft en sæson et pænt stykke under vanlig standard, og det formdyk er 29-årige Toni udset til at vende som målscorer i front. Kontrakten, der træder i kraft fra næste sæsons begyndelse, ligger i størrelsesordenen 135 mio. kroner og er angiveligt indgået fredag aften.

Andetsteds i Tyskland har Bayer Leverkusen valgt at opruste sin defensiv ved at hente den blot 19-årige Arturo Vidal i den chilenske storklub Colo Colo. Det har kostet Leverkusen godt 40 mio. kroner at hente den unge forsvarsspiller til.

Colo Colo beholder dog 30 procent af rettighederne til Vidal, og det har fået Colo Colo-manager Gabriel Ruiz-Tagle til at kalde handlen den største i Chiles fodboldhistorie.


Foto:

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0