2022-05-28 12:22:37

Avis: Mané kan hjælpe Lewandowski til Barca

Robert Lewandowski skulle angiveligt være tæt på at skifte til FC Barcelona, erfarer Sport. Det skyldes, at Bayern München er ved at få en aftale med Sadio Mané på plads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et større transferpuslespil er ved at falde på plads i de europæiske klubber, hvor Bayern München er i centrum for det hele.

Bayerns Robert Lewandowski vil nemlig angiveligt meget gerne til FC Barcelona, og det skulle være en aftale, der inden for den nærmest tid kan blive bekræftet.

Det skyldes, at Bayern arbejder på at snuppe Sadio Mané i Liverpool, og hvis det lykkes, begynder dominobrikkerne at falde gennem det europæiske fodboldlandskab.

Ifølge spanske Sport kommer alle disse ting til at ske meget snart, da handlen mellem Bayern og Mané skulle være fremskreden, og derfor kan Lewandowski så småt begynde at pakke kufferten og bestille en rejse til Barcelona.

Sport oplyser nemlig også, at polakken og Barca allerede har en kontrakt på plads, og at de derfor bare venter på det grønne lys fra Bayern.

Det kan allerede komme i denne weekend, da Sadio Mané selv har udtalt, at han vil kommentere på sin fremtid efter Champions League-finalen.

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0