2022-08-14 19:36:47

Bayern buldrede videre med sikker 2-0-sejr

Bayern München vandt søndag aften sikkert med 2-0, da Wolfsburg var på besøg i Bundesligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bayern München smadrede i sidste uge Lindstrøm og co. med 6-1, og i dag var turen kommet til Wolfsburg, der var uden en skadet Jonas Wind.

På vanligt Bayern-manér satte de sig på spillet fra kampens start, og efter 13 minutter var Benjamin Pavard tæt på at sende dem i front, da han kom højest på et hjørnespark og headede bolden på overliggeren.

De tyske mestre fortsatte herefter med at presse på, og fem minutter efter modtog Sadio Mané bolden på bagerste stolpe og sendte den i nettet. Efter et VAR-tjek valgte dommeren dog at annullere målet for offside.

Efter 33 minutters spil fik Bayern så endelig deres mål, da Jamal Musiala modtog bolden på kanten af feltet, vendte rundt og sendte den flot ind helt ude ved stolpen.

Herefter fortsatte de med at mose gæsterne fra Wolfsburg, og kort før pausen fik de deres andet mål, da Thomas Müller rettede en Kimmich-afslutning af og sendte den i mål.

Bayern München kunne derfor gå til pause med en komfortabel 2-0-føring.

Kampbilledet fra første halvleg fortsatte efter pausen, hvor Bayern havde bolden det meste af tiden, og efter 72 minutter fik Sadio Mané annulleret endnu et mål, da der igen blev fløjtet for offside.

I kampens afslutning kunne Bayern også have bragt sig på 3-0 ved flere lejligheder, men den sidste scoring udeblev, og kampen endte derfor 2-0.

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0