2022-10-28 22:26:24

BL-topscorer spolerede Christensens rene bur til sidst

Werder Bremen og Hertha Berlin så ud til at få et point hver, men så dukkede Niclas Füllkrug op og ødelagde Oliver Christensens clean sheet med sit niende sæsonmål.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 12. runde

FT

WBR

1 - 0

HBE

85'
1 0
Niclas Füllkrug
Mål

Oliver Christensen startede som vanligt i målet for Hertha Berlin fredag aften, da de gæstede Werder Bremen i Bundesligaen, der desværre var uden danske Jens Stage i startopstillingen.

Inden kampen var der fire point imellem de to hold i tabellen, hvor hjemmeholdet fra Bremen kunne spille sig ind i kampen om top seks, mens gæsterne kunne spille sig længere væk fra nedrykningsstregen og bygge videre på den sene sejr sidst over Schalke 04.

Gæsterne startede bedst med en aktion af Marco Richter, der efter en stikning bragede på kassen, men måtte se sit forsøg gå et pænt stykke forbi målskiven.

Herefter skulle vi noget længere hen, inden kampens næste chance faldt til hjemmeholdet, som langsomt tog initiativet i kampen.

Marvin Ducksch blev fundet inde i Hertha-feltet, hvor han kunne afslutte på mål, men han ramte den heller ikke godt nok til at holde forsøget inden for målrammen, og så forblev det 0-0 uden Christensen behøvede i aktion.

I anden halvleg kom Hertha bedre med på bolden, men det betød ikke flere chancer hverken til hjemme- eller udeholdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -BL-topscorer spolerede Christensens rene bur til sidst
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Der lod til at være bedre styr på at holde modstanderen fra fadet end at skabe gode chancer, men med et kvarter tilbage skete der alligevel lidt i begge ender.

Først var det gæsterne, som broderede sig igennem ved Chidera Ejuke, men hans afslutning fra kanten af feltet manglede snert og blev intet problem for Jiri Pavlenka at samle op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den anden ende var det så Herthas forsvar, der var i gang med at forære en chance væk til hjemmeholdet, men Mitchell Weiser fik ikke ordentligt ram på skuddet, og så kunne Christensen også roligt samle bolden op.

Men bedst som det lignede en remis og et Christensen-clean sheet, dukkede Bundesligaens topscorer, Niclas Füllkrug, op og headede bolden op i hjørnet efter et indlæg af Anthony Jung, hvor Christensen kun kunne sprælle forgæves.

Det afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel, som lige inden scoringen også havde givet spilletid til Stage, og han kunne derfor juble sammen med holdkammeraterne inde på banen. 

Sejren sender værterne flot op på sjettepladsen i tabellen, mens Hertha bliver et par point over stregen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 12. runde

FT

WBR

1 - 0

HBE

85'
1 0
Niclas Füllkrug
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0