2022-10-01 17:24:32

Flyvende Lindstrøm sænkede Rønnow i Frankfurt-triumf

Jesper Lindstrøm leverede et fremragende mål, da Eintracht Frankfurt slog Frederik Rønnow og Union Berlin med 2-0 i Bundesligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

EFR

2 - 0

UBE

12'
1 0
Mario Götze
Mål
42'
2 0
Jesper Lindstrøm
Mål
68'
2 0
Randal Kolo Muani
To gule kort

Lørdag var der danskermøde i Bundesligaen, da Eintracht Frankfurt med Jesper Lindstrøm på holdet tog imod gæsterne fra Union Berlin, som vanen tro havde Frederik Rønnow på plads.

Gæsterne fra Berlin skulle forsøge at bygge videre på deres fantastiske sæsonstart, hvor de efter syv kampe var topholdet i Bundesligaen.

Men de fik det dog svært på Deutsche Bank Park, da der kun gik 12 minutter, før hjemmeholdets fans kunne gå amok i ren jubel.

Frankfurt formåede nemlig at bringe sig foran med 1-0, da Randal Kolo Muani satte fart på ude i højresiden. Her nåede franskmanden til baglinjen, hvor han leverede et cut-back til Mario Götze, som uden problemer kunne gøre det til 1-0.

Sikke en start for Frankfurt, men det skulle blive bedre endnu senere i halvlegen, da Lindstrøm også ville lege med, og det må man sige, at han fik gjort med stil.

Her erobrede han selv bolden fra Paul Jaeckel, og så gik det stærkt ned mod Rønnow.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Flyvende Lindstrøm sænkede Rønnow i Frankfurt-triumf
Foto: Daniel Roland/AFP/Ritzau Scanpix

Union-spilleren forsøgte at stoppe Lindstrøm, men formåede på flot vis at drible forbi ham i feltet. 

Efterfølgende kom Timo Baumgartl også, men ham sendte Lindstrøm også ud efter bratwurst, inden danskeren kunne fuldende sin flotte solotur med en scoring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I anden halvleg skulle topholdet fra Union Berlin så på jagt efter en reducering, og de var tæt på at få den efter 55 minutter, da Niko Giesselmann fik en chance fra kanten af feltet, som han skulle have gjort mere ved.

Union Berlin fik dog bedre arbejdsbetingelser i slutningen af kampen, da Muani modtog sit andet gule kort, og derfor måtte Frankfurt spille med en mand i undertal i de sidste 20 minutter.

Her fik Union da også lagt et stort pres, men Kevin Trapp var også i hopla, da han blandt andet afviste et forsøg fra Tim Skarke i slutningen af kampen.

Frankfurt formåede at holde stand i slutfasen, og dermed kunne Jesper Lindstrøm og co. juble over en 2-0-sejr over Union Berlin i Bundesligaen.

Frankfurt er nu på femtepladsen, hvor de kun er tre point efter Union Berlin på førstepladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

EFR

2 - 0

UBE

12'
1 0
Mario Götze
Mål
42'
2 0
Jesper Lindstrøm
Mål
68'
2 0
Randal Kolo Muani
To gule kort

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0