2022-06-26 23:25:01

Ginter om seneste år: Forblev ikke mig selv

Matthias Ginter fortæller ovenpå skiftet hjem til Freiburg, at han ikke formåede at forblive sig selv i den sidste tid hos Mönchengladbach. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Matthias Ginter skifter noget opsigtsvækkende tilbage til sin barndomsklub Freiburg denne sommer, når hans kontrakt med Mönchengladbach løber ud ved udgangen af måneden. 

Både Inter og Bayern München har ellers også været meldt interesserede, men sådan er det altså ikke blevet. 

Fem sæsoner blev det til i Gladbach, men den alsidige forsvarsspiller erkender i et interview med tyske Kicker, at han ikke formåede at forblive sig selv i sin sidste tid hos klubben. 

Der var for mange ting rundt om fodbolden, der kom til at fylde, forklarer han, efter at det allerede tilbage i vinter stod klart, at han ville forlade klubben. 

- Jeg formåede ikke at forblive mig selv og gøre mine ting, forklarer Ginter i et interview med Kicker og fortsætter. 

- Alle de her side-ting, der fyldte hver uge i baggrunden om, hvad man havde tænkt sig og ønskede at gøre med mig kom tæt på, fordi jeg var meget nært knyttet til klubben, og den er stadig tæt på mit hjerte. 

- Jeg er uheldigvis også kommet til at kende til de ubehagelige sider af den professionelle branche, forklarer Ginter, som dog primært vil tænke tilbage på tiden i Mönchengladbach med glæde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er utroligt glad for at have spillet for den her store traditionsklub i så lang tid. 

Ginter opnåede 178 kampe for Mönchengladbach i sine fem sæsoner i klubben. Hos Freiburg har han fra tidligere spillet 81 kampe. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0