2022-09-23 14:32:01

Gosens bekræfter: Sagde selv nej til Leverkusen-skifte

Robin Gosens var i sommer rygtet til tyske Bayer Leverkusen, men nu fortæller den tyske back, at han selv sagde nej til skiftet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bundesliga - 8. runde

fredag 30. sep

BMU

vs

LEV

Robin Gosens sagde selv nej til et skifte hjem til Tyskland. 

Den 28-årige tysker skiftede fra Atalanta til Inter Milan i januar, men en skade har sat en stopper for successen i den italienske storklub. 

I sommer kunne flere medier fortælle, at Robin Gosens var tæt på et skifte til Bayer Leverkusen, men nu fortæller han, at han selv valgte at sige nej til skiftet. 

- Jeg snakkede med Bayers direktør i telefon, og det var en meget åben og ærlig samtale. Jeg fortalte ham, at jeg ikke er færdig i Inter. 

- Jeg har det virkelig godt i Inter i øjeblikket, og jeg er her ikke mod min vilje. Jeg er fuldt motiveret, men jeg er kun helt tilfreds, når jeg spiller på banen, fortæller Robin Gosens til Sport1. 

Den manglende spilletid betyder, at Robin Gosens bestemt ikke er selvskrevet til en VM-billet for Tyskland, men det vil han kæmpe for. 

- Jeg har helt sikkert ikke en VM-billet endnu. Jeg kæmper mig stadig tilbage. Jeg er ikke i samme form som i Atalanta, men jeg er tæt på, fortæller Robin Gosens. 

Gosens står noteret for 13 kampe for det tyske landshold, hvori han har scoret to mål. 

Bundesliga - 8. runde

fredag 30. sep

BMU

vs

LEV

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0