2023-03-18 17:21:58

Hoffenheim fik første ligasejr i fem måneder i danskeropgør

Hoffenheim var det bedste hold, og det sikrede danskerklubben deres første sejr i Bundesligaen siden 14. oktober, da Hertha og Oliver Christensen blev besejret med 3-0. Robert Skov startede inde og byttede plads med Thomas Delaney fem minutter før tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 25. runde

FT

HOF

3 - 1

HBE

24'
1 0
Andrej Kramaric
Mål på straffe
37'
2 0
Andrej Kramaric
Mål på straffe
51'
3 0
Ihlas Bebou
Mål
71'
3 0
Munas Dabbur
Rødt kort
90'
3 1
Stevan Jovetic
Mål

Der var danskerbrag i Bundesligaen, hvor kriseramte Hoffenheim på ny jagtede deres første ligasejr siden oktober, mens Hertha Berlin skulle forsøge at få noget med sig fra opgøret, for ikke selv at ende under stregen.

Hoffenheim stillede med Robert Skov fra start og Thomas Delaney på bænken, mens holdet fortsat var uden skadede Jacob Bruun Larsen og Kasper Dolberg.

Gæsterne fra Berlin havde Oliver Christensen på banen fra start mellem stængerne til bundbraget.

De første 20 minutter var en flad omgang, mest af alt karakteriseret af en stor Oliver Christensen-redning for gæsterne efter Andrej Kramaric bankede på kassen fra en fri position.

Midtvejs i halvlegen var han dog prisgivet, da netop Kramaric fik chancen for at gøre det til 1-0 fra straffesparkspletten.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Hoffenheim fik første ligasejr i fem måneder i danskeropgør
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Forinden havde John Brooks headet en bold Tolga Cigercis arm i feltet, og det blev uden tøven takseret til en chance fra pletten.

Efter 35 minutters spil var den så gal igen i Hertha-feltet, hvor Filip Uremovic på klodset vis nedlagde Ihlas Bebou, og så blev der peget på pletten igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nok engang var det Kramaric, som fik æren fra pletten, og denne gang udplacerede han den danske keeper med et hårdt spark i højre side af målet, som blev til en 2-0-føring. Den holdt til pausen.

Hoffenheim sejrede trods rødt kort

Ondt skulle blive værre for Hertha, som virkelig ikke kom godt ud til anden halvleg.

Marvin Plattenhardt lavede en grel fejlvurdering af en høj bold på Bebou, og angriberen kunne i stedet løbe videre mod mål, hvor han snød endnu en forsvarsspiller og til sidst Christensen, hvis dag på kontoret blev længere og længere.

Til trods for at Hertha havde ryggen til muren, fik gæsterne en lille mulighed for at levere miraklet, da Hoffenheim blev reduceret til 10 mand 20 minutter før tid.

Munas Dabbur fik bare to minutter på banen, før han lavede en hasarderet tackling på , og så måtte Hoffenheim forsøge at sikre sejren med 10 mand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det forblev dog ved en teoretisk mulighed for Hertha, som trods alt fik reduceret i overtiden.

Her var det Stevan Jovetic, som kunne lægge bolden i kassen, men det var ikke nok til at ændre på udfaldet af kampen, der sluttede 1-3 og sendte Hertha Berlin under stregen.

Omvendt kunne Hoffenheim juble over en sjælden og yderst tiltrængt sejr, som akkurat sender danskerklubben over nedrykningsstregen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 25. runde

FT

HOF

3 - 1

HBE

24'
1 0
Andrej Kramaric
Mål på straffe
37'
2 0
Andrej Kramaric
Mål på straffe
51'
3 0
Ihlas Bebou
Mål
71'
3 0
Munas Dabbur
Rødt kort
90'
3 1
Stevan Jovetic
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0