2022-08-06 20:26:13

Hradecky så rødt da Dortmund slog Leverkusen

Lukas Hradecky fik til slut rødt kort for at bruge hænder uden for feltet, da Borussia Dortmund tog en 1-0-sejr over Bayer Leverkusen i sæsonpremieren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 1. runde

FT

DOR

1 - 0

LEV

10'
1 0
Marco Reus
Mål
90'
1 0
Lukas Hradecky
Rødt kort

Lørdag startede Bundesligaen for sidste sæsons tophold fra Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen, der tørnede sammen til stormøde i Dortmund.

Her var det værterne, som hurtigt kom bedst fra land, da de allerede efter ti minutters spil bragte sig i front. Nyindkøbet og kæmpetalentet Karim Adeyemi blev spillet fri ved bagstolpen, hvorfra han sendte en afslutning afsted, som blev reddet på stregen, hvor den blev, indtil Marco Reus var hurtigst over returen og kunne gøre det til 1-0.

Herefter var det også hjemmeholdet, som stod for det meste af halvlegens yderligere chancer, hvor både Reus og Jude Bellingham kom tæt på, mens gæsternes farligste forsøg kom fra distancen af Patrik Schick.

Derfor stod den også 1-0 til Dortmund, da holdene begyndte igen efter pausen.

Gregor Kobel altafgørende efter pausen og rødt til Hradecky

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Hradecky så rødt da Dortmund slog Leverkusen
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter pausen tog gæsterne fra Leverkusen dirigentstokken, og det resulterede i to kæmpechancer til Patrik Schick.

Først blev tjekken spillet fri fra et flot indlæg, som han satte foden på få meter fra mål, men Dortmund-keeper, Gregor Kobel, stod rigtigt placeret i målet og leverede en flot refleks, så Dortmund blev i front.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort efter var Schick så nok engang på spil, da han via en stikning pludselig var alene med Kobel igen. Nok engang diskede østrigeren dog op med en flot refleks – denne gang med foden – og derfor kunne hjemmeholdet beholde føringen lidt endnu.

Gæsterne fik senere bolden i mål, som dog blev underkendt for offside, og så begyndte tiden så småt at løbe ud i sandet for gæsterne, som ellers havde skabt nok til at udligne kampen. 

De tog dog ikke chancerne, og da Lukas Hradecky i overtiden også blev vist ud for at bruge hænder uden for feltet, kunne Dortmund til slut takke Kobel for de forrygende redninger, som sikrede dem sejren på 1-0 i premieren. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 1. runde

FT

DOR

1 - 0

LEV

10'
1 0
Marco Reus
Mål
90'
1 0
Lukas Hradecky
Rødt kort

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0