2022-11-08 22:38:32

Kæmpe drama: Oliver C. og Hertha nedlagt i overtiden

Det lignede, at Oliver Christensen ville blive den store helt for Hertha Berlin, da han diskede op med en stor redning i overtiden. Stuttgart fik dog scoret lige efter og vandt med 2-1.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 14. runde

FT

STU

2 - 1

HBE

3'
1 0
Sehrou Guirassy
Mål
19'
1 1
Dodi Lukebakio
Mål
90'
2 1
Konstantinos Mavropanos
Mål

Oliver Christensen fik mandag aften en glædelig nyhed, da han blev udtaget til det danske landshold, som i næste uge skal til VM, men han kunne dog ikke kun have VM i tankerne.

Tirsdag aften skulle Hertha Berlin nemlig en tur til Sydtyskland, hvor Stuttgart tog imod dem i Bundesligaen, og her var Gribben fra Kerteminde vanen tro at finde nede mellem stængerne hos Hertha.

Christensen fik dog en helt forfærdelig start, da værterne fra Stuttgart blot skulle bruge tre minutter på at få passeret danskeren.

Her var det Serhou Guirassy, som blev spillet fri i dybden. Christensen forsøgte at komme ud i feltet og gøre målet mindre, men det var intet problem for Stuttgart-profilen, som valgte at banke kuglen op i nettaget.

Christensen og co. skulle dog få lidt at glæde sig over, da Hertha formåede at svare igen efter 19 minutter.

Her fik gæsterne fra hovedstaden erobret bolden tæt på Stuttgarts felt, og så gik det stærkt. Bolden blev nemlig slået ud på højrekanten til Jonjoe Kenny, der smed et indlæg ind mod bagerste stang.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Kæmpe drama: Oliver C. og Hertha nedlagt i overtiden
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Herinde stod Dodi Lukebakio helt fri, og så kunne han med hjælp fra sin inderside sende bolden ind i netmaskerne til 1-1.

Oliver Christensen sendt til tælling

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort tid før pausen lignede det dog, at Stuttgart ville bringe sig i front igen, da Hiroki Ito sendte et hovedstød afsted tæt under mål, men Christensen viste VM-form med en stor redning.

Få minutter senere kom Christensen dog galt afsted, da han flot kom ud og greb et hjørnespark. Han faldt nemlig ned på skulderen, hvor han efterfølgende lå og skreg af smerte. 

Kasper Hjulmand kan dog ånde lettet op, da Hertha-danskeren fik rejst sig igen og kunne spille videre.

Den danske keeper leverede flere gode redninger, og det fortsatte i anden halvleg, hvor han hurtigt lagde ud med at afvise Borne Sosa, som tæt under mål fik sendt et hårdt skud mod Christensen, men Hertha-målmanden var klar.

Kæmpe drama i overtiden

Nede i den anden ende burde Hertha også have bragt sig i front, da Ivan Sunjic formåede at sende en flot afslutning afsted mod det fjerneste hjørne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men Florian Müller fik lige vist, at Oliver Christensen ikke var den eneste målmand tirsdag aften, som havde gode redninger i ærmet.

Der opstod dog en alvorlig episode med 13 minutter igen, da Sunjic og Wataru Endo stødte hovederne sammen, hvor sidstnævnte mistede bevidstheden.

Han vågnede dog kort efter op igen, men var ikke i stand til at spille videre. Herthas Sunjic blev i stedet syet i hovedet, og så var han klar til kamp igen.

Stuttgart var tæt på at snuppe sejren til sidst, men Oliver Christensen leverede en kæmpe redning inde på stregen og reddede Hertha Berlin i det 96. minut.

Det endte alligevel med en stor nedtur for den danske keeper, da Konstantinos Mavropanos i det 98. minut steg højst i feltet efter et hjørnespark og headede bolden ind i netmaskerne til kæmpe jubel for Stuttgart.

Dermed endte det med en sen 2-1-sejr til Stuttgart, som overhaler Hertha Berlin i tabellen.

Nu er Stuttgart på 13. pladsen i Bundesligaen med 14 point, mens Hertha Berlin er at finde på 16. pladsen med 11 point.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 14. runde

FT

STU

2 - 1

HBE

3'
1 0
Sehrou Guirassy
Mål
19'
1 1
Dodi Lukebakio
Mål
90'
2 1
Konstantinos Mavropanos
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0