2022-11-05 17:23:10

Lindstrøm og co. vendte chokstart til sejr i danskerduel

Eintracht Frankfurt kom bagud med 0-1 til Augsburg efter kun 30 sekunder, men de formåede dog at svare igen, og dermed vandt Jesper Lindstrøm og co. med 2-1.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 13. runde

FT

AUG

1 - 2

EFR

1'
1 0
Mergim Berisha
Mål
13'
1 1
Sebastian Rode
Mål
64'
1 2
Ansgar Knauff
Mål

Lørdag var der danskerduel i Bundesligaen, da Augsburg hjemme på WWK Arena tog imod gæsterne fra Eintracht Frankfurt.

Her var der nemlig både danskere på banen og bænken, da Augsburg havde Mads Pedersen på backen, mens Frederik Winther måtte indlede opgøret udenfor. Gæsterne havde vanen tro Jesper Lindstrøm med.

Der er ca. 294 kilometer fra Frankfurt til Augsburg, og det vides ikke, om køreturen har været for hård for gæsterne, men de var i hvert fald på ingen måde klar fra start. De kom nemlig bagud efter kun 30 sekunder.

Her blev der slået en høj bold op mod Frankfurt-feltet, hvor bolden blev forlænget videre til Ermedin Demirovic, som lykkedes med at spille Mergim Berisha fri på kanten af feltet.

Den tyske angriber sagde pænt tak, hvor han efterfølgende sendte bolden over modsat med venstreskøjten, og så var Augsburg foran med 1-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Lindstrøm og co. vendte chokstart til sejr i danskerduel
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

En helt igennem forfærdelig start for Frankfurt, men de lagde sig dog ikke ned, og efter 13 minutter havde de skabt status quo i opgøret.

Her blev Junior Dina Ebimbe sendt afsted på baglinjen, hvor han kunne smide bolden ind til en helt fri Sebastian Rode, og så havde anføreren udlignet til 1-1 på WWK Arena.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var efterfølgende en tæt duel i Augsburg med chancer i begge ender, men den største tilfaldt hjemmeholdets Demirovic, som noterede sig for en kæmpe afbrænder.

Han formåede nemlig at komme først på et indlæg tæt på mål, men hans forsøg blev skudt lige på Kevin Trapp, og derfor var stillingen 1-1 ved pausen.

BVB-lejesvend blev helten

I anden halvleg pressede Frankfurt gevaldigt på, og efter få minutter appellerede de også kraftigt for et straffespark. 

De mente, at Mergim Berisha havde ramt bolden med armen i feltet, men efter et VAR-tjek valgte dommeren at afvise.

Dermed slap Augsburg med skrækken, men det blev kun for en kort stund, da den efter 64 minutter igen var helt gal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her fik Frankfurt nemlig noget at juble over efter et hjørnespark, hvor andenbolden endte hos Ansgar Knauff i venstre side i feltet. Dortmund-lejesvenden valgte at sparke til den første gang, og så var Frankfurt foran med 2-1.

Det var tyskerens første mål i denne sæson, og det kunne vise sig at blive et vigtigt et af slagsen, men Augsburg indledte nu jagten på en udligning.

Med 15 minutter tilbage fik Randal Kolo Muani dog chancen for at lukke opgøret, da han fandt sin indre Lionel Messi frem og driblede hele Augsburg-defensiven og keeperen. Skarpheden manglede dog i afslutningen, som røg i sidenettet.

Frankfurt formåede at holde fast i føringen, og dermed endte det med en sejr på 2-1 over Augsburg i Bundesligaen.

Frederik Winther formåede ikke at komme i aktion for Augsburg, som er på 13. pladsen med 14 point. Frankfurt er derimod at finde på femtepladsen med 23 point.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 13. runde

FT

AUG

1 - 2

EFR

1'
1 0
Mergim Berisha
Mål
13'
1 1
Sebastian Rode
Mål
64'
1 2
Ansgar Knauff
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0