2022-06-13 12:10:01

Oliver C's svære start i Hertha: Ikke som i OB

Oliver Christensen fortæller til bold.dk, at det ikke har været nemt at skifte fra OB til Hertha Berlin, hvor der er tårnhøje forventinger. Han håber dog på, at han i den nye sæson kan blive førstemålmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

3 - 2

OB

En svær debutsæson sluttede på den bedst tænkelige måde for Oliver Christensen, da han fik sine første to kampe for Hertha Berlin i de afgørende kampe mod Hamburger SV om en plads i Bundesligaen.

Den danske keeper gik derfor på ferie med en god fornemmelse i kroppen og udsigt til en ny sæson i Bundesligaen, og derfor jagter han mere succes, når den nye sæson bliver sparket i gang.

Det bliver dog ikke helt nemt for Christensen, som endnu engang skal have en ny træner i den tyske hovedstad i form af Sandro Schwarz.

- Det sværeste er jo altid at komme ind og få den første kamp og så fortsætte med at gøre det godt. Jeg gjorde det dog fint i de to kampe, så jeg håber på det, men vi må se på, hvad tankerne bliver.

- Nu har vi jo også fået en ny træner, igen. Det er så fjerde gang, at jeg skal til at imponere en ny træner. Men jeg må tage det, som det kommer. Jeg kender jo ikke hans ideer eller måde at spille fodbold på. 

- Vi har ikke snakket sammen endnu, da han først begynder officielt i løbet af sommeren. Jeg skal bare klø på og komme tilbage i god form. Motivationen er der også efter den afslutning. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Oliver C's svære start i Hertha: Ikke som i OB
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det har ikke været nemt

Da bold.dk mødtes med Oliver Christensen var glæden i den grad til at spore hos ham efter den vilde afslutning i Hertha Berlin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det betød især noget for Gribben fra Kerteminde, da turen til Bundesligaen på ingen måde har været en dans på roser.

- Det har ikke været nemt at komme til en klub, hvor tingene ikke fungerede eller levede op til forventningerne. Der er jo store forventninger til klubben, efter der er blevet skudt så mange penge ind i den.

- Det har så heller ikke nemt,  når der kom en ny træner ind, og at der så stod på dit cv, at du havde spillet nul kampe. Du ligger derfor ikke øverst på listen i forhold til spilletid.

- I modsætning til OB, hvor du altid fik en hjælpende hånd, hvis du faldt, så er det noget andet i Hertha og ikke helt nemt. Men jeg har fået vist nu, at når jeg får lov til at spille, så har jeg et fint niveau.

Oliver Christensen håber på tysk kredit

Oliver Christensen har ingen planer om at forlade Hertha Berlin i den nærmeste fremtid, selv om han igen skulle ryge en tur på bænken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er dog ikke holdbart i længden, men han håber dog på, at vendepunktet for ham i Berlin kommer i den kommende sæson.

- Vi må se på, hvordan det går. Jeg har selvfølgelig ambitioner om at spille, og jeg har ikke tænkt mig at sidde min kontrakt på fem år ud på bænken. Men igen, det er svært at vide, hvad du skal regne med, når der er en ny træner.

- Jeg håber selvfølgelig på, at jeg kan blive førstemålmand. Men man kan ikke regne med noget i fodbold, det har jeg da lært i mit første år.

- Min fornemmelse er dog, at klubben var tilfreds med de to kampe, og så kan man da håbe, at jeg kan få lidt kredit for det, siger Oliver Christensen med et smil til bold.dk.

23-årige Oliver Christensen har kontrakt med Hertha Berlin frem til sommeren 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCM

3 - 2

OB

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0