2022-08-12 09:23:01

Raum valgte Dortmund fra: RB Leipzig det rette valg

David Raum havde muligheden for at skifte til Dortmund denne sommer, men valgte RB Leipzig, da det føltes rigtigt for ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

RB Leipzig har op til denne sæson forstærket sig med venstrebacken David Raum, som er kommet til klubben fra Hoffenheim på en femårig kontrakt.

24-årige Raum havde også muligheden for at skifte til Dortmund, men i sidste ende føltes RB Leipzig som det rette valg for ham.

- Der er mange ting, som spiller ind i et skifte som dette, og alt skal passe sammen. RB viste, at alt passer til mig, og timingen gjorde, at det aldrig blev helt konkret med Dortmund. Når jeg gjorde alt op i sidste ende, kunne jeg se, at RB var det rette valg for mig, siger Raum til tyske Sky Sport.

- I RB meldes det klart ud, hvad status er for den enkelte spiller, og hvad træneren mener om ham, og det blev meldt ud, at hvis jeg kommer hertil og gør det godt, kommer jeg også til at spille, siger Raum, som ser ud til at overtage positionen fra Angelino, som er sendt den anden vej og nu spiller for Hoffenheim:

- Angelino er en af de bedste venstrebacks i Bundesligaen. Han er en anden type end mig, men han har fået skabt sig et navn i RB, Bundesligaen og internationalt.

David Raum står noteret for ni A-landskampe for Tyskland. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0