2022-08-06 17:23:23

Skov-mål og Bensebaini-saksespark i Gladbach-sejr

Robert Skov kom på tavlen i Hoffenheims Bundesliga-premiere mod Borussia Mönchengladbach, der endte med 3-1 til værterne fra Gladbach, som var i overtal det meste af kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Robert Skov startede for Hoffenheim lørdag eftermiddag, da klubben indledte Bundesliga-sæsonen med en udekamp mod Borussia Mönchengladbach, der havde Oscar Fraulo på bænken.

Opgøret startede ikke så lovende for gæsterne, som allerede efter tyve minutter blev reduceret til ti mand, idet Stefan Posch modtog sit andet gule kort.

På trods af det kom gæsterne alligevel på 1-0, og det kunne de takke den danske offensivspiller for. Robert Skov var nemlig manden bag målet, da han inde i Gladbach-feltet modtog en aflevering og med en flad inderside lagde bolden i mål til 1-0.

Føringen holdt til kort før pausen, hvor Ramy Bensebaini udlignede til 1-1 med et akrobatisk saksespark efter et hjørnespark.

Efter pausen pressede hjemmeholdet på for en afgørende scoring til 2-1, og det lykkedes også for Daniel Farkes mandskab, som med tyve minutter tilbage af kampen lukkede sagerne ved en Marcus Thuram-scoring.

Inden lukketid scorede Nico Elvedi også til slutresultatet 3-1 til værterne. 

Trods Skovs mål tabte Hoffenheim altså sæsonpremieren på den svære udebane.

Jacob Bruun Larsen fik de sidste 25 minutter af kampen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0