2023-01-28 17:34:07

Stage involveret da Füllkrug sikrede sejr over Wind og co.

Jens Stage slog Jonas Wind i Bundesligaen, da Werder Bremen på to Niclas Füllkrug-mål vandt med 2-1 over formstærke Wolfsburg foran eget publikum. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 18. runde

FT

WBR

2 - 1

WOL

24'
1 0
Niclas Füllkrug
Mål på straffe
77'
2 0
Niclas Füllkrug
Mål
90'
2 1
Kevin Paredes
Mål

Jens Stage og Jonas Wind startede begge to inde for deres respektive tyske klubber i Bundesligaen lørdag eftermiddag, da Werder Bremen på hjemmebane tog imod Wolfsburg.

Værterne kom ind til kampen ovenpå en dårlig start efter vinter- og VM-pausen med to nederlag i bagagen, mens gæsterne kom flyvende til opgøret efter to sejre og en målscore på 11-0 i de første to kampe efter pausen.

Stage involveret i Bremen-føring

Det skulle dog blive Bremen, der satte sig bedst på opgøret fra start, og blandt andre med en Stage livligt med.

Danskeren fandt flere gode rum på Wolfsburgs banehalvdel, og efter et lille kvarter kom han også frem til en kvalificeret afslutning på en halvflugter inde i gæsternes målfelt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Stage involveret da Füllkrug sikrede sejr over Wind og co.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Forsøget tog Koen Casteels sig af med en sikker parade.

Den livlige start fra Stage og værterne blev herefter også vekslet til et mål halvvejs igennem første halvleg, og Stage var nok engang involveret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bolden kom ind til danskeren i Wolfsburgs målfelt, og da han prøvede at lægge den af til en medspiller, blev den stoppet af en Wolfsburg-arm.

Det resulterede i et straffespark til hjemmeholdet, som Niclas Füllkrug efterfølgende sikkert omsatte til 1-0.

Wolfsburg haltede efter det meste af første halvleg og lignede slet ikke det hold, de havde gjort i de første to kampe efter vinterpausen, men alligevel fik de bolden i mål kort efter Bremens føring – og det ved Jonas Wind.

Angriberen blev spillet helt fri foran et tomt, hvorfra han headede bolden i mål, men bagefter blev det annulleret for offside på Patrick Wimmer, som lagde assisten.

Füllkrug afgjorde kampen

Ud til anden halvleg var det altså gæsterne, som måtte jagte Bremens føring fra første halvleg, og det fik de til dels også lov til af hjemmeholdet, som trak sig lidt længere tilbage på banen for at stå mere kompakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det viste sig at være en god taktik, for med et kvarter tilbage af kampen scorede Füllkrug sit andet mål i kampen, som lignede afgørelsen på opgøret. 

Mitchell Weiser fandt den store angriber med en aflevering tilbage i feltet fra baglinjen af, og midt for mål uden noget pres gjorde Füllkrug det onde ved Wind og co. 

2-0. 

I de døende minutter fik gæsterne så reduceret til 1-2 ved indskiftede Kevin Paredes, der huggede til uden for feltet med en flad afslutning på tværs af mål efter en clearing på en dødbold.

Målet blev i sidste ende ikke udslagsgivende til at frembringe et sent comeback, hvormed Werder Bremen fik stoppet gæsternes gode start på forårssæsonen og kickstartet sin egen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 18. runde

FT

WBR

2 - 1

WOL

24'
1 0
Niclas Füllkrug
Mål på straffe
77'
2 0
Niclas Füllkrug
Mål
90'
2 1
Kevin Paredes
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0