2022-06-30 08:42:43

Tyskland-boss: Mané kan blive et problem

Tilgangen af Sadio Mané kan blive et problem for flere af Bayern Münchens tyske landsholdsspillere, da de kan ryge længere tilbage i kampen om spilletid i et år, hvor der er VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bayern München har op til den kommende sæson forstærket offensiven med Sadio Mané, og dermed er der hård kamp om pladserne helt i front hos de tyske mestre.

Det kan blive et store problem for flere at de tyske landsholdsspillere som Serge Gnabry og Leroy Sané, og dermed skal de selv vurdere, hvad der er bedst.

Det fortæller DFB-direktør Oliver Bierhoff i et interview med Bild ifølge Bulinews.

- Det kan være et problem, især i et VM-år, hvor der er for mange topspillere i truppen, som alle ønsker og har brug for spilleminutter og kræver at spille.

- Bayern har stor dybde oppe foran. Jeg er spændt på at se, hvad der sker. Man må gå ud fra, at Sadio Mane, som er en toptransfer, er udset til at starte.

- Hver spiller skal være opmærksom på denne situation og selv beslutte, hvad der er bedst for deres egen situation og udvikling, lyder det fra tyskeren.

Til de offensive pladser har Bayern München Leroy Sane, Serge Gnabry, Kingsley Coman, Thomas Müller, Eric Maxim Choupo-Moting, Robert Lewandowski og nu altså også Sadio Mané.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0