2021-09-24 12:45:00

Wahid Faghir ude for Stuttgart: Ikke i træning

Wahid Faghir er ikke i træning i sin nye klub Stuttgart forud for weekendens Bundesligakamp mod Bochum. Det meddeler træner Pellegrino Matarazzo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stuttgart har ikke fået en super start på sæsonen i den tyske Bundesliga, hvor klubben ligger som nummer 14 med fire point for fem kampe.

Blandt andet har det knebet lidt med målene, som det godt nok er blevet til ni af, men fem af dem kom mod oprykkerne og ligaens nuværende bundprop Greuther Fürth.

Derfor har klubben også hentet den unge, danske angriber Wahid Faghir i Vejle Boldklub til at hjælpe med målscoringen, men danskerens debut lader fortsat vente lidt på sig desværre.

Således oplyste Stuttgart træner Pellegrino Matarazzo på pressemødet forud for weekendens kamp, at Faghir fortsat ikke er i træning.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Wahid Faghir ude for Stuttgart: Ikke i træning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Nairou Ahamada og Chris Führich er tilbage i mandskabstræning. Wahid Faghir og Philipp Förster er ikke en del af træningen endnu, siger Matarazzo.

Heller ikke mod Bochum kommer 18-årige Faghir altså til at gøre sit indtog i Bundesligaen, men forhåbentlig går der ikke alt for længe endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Faghir har ellers allerede spillet syv kampe i den nye sæson – bare for Vejle, hvor det også blev til to mål.

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0