2022-08-13 17:25:07

Werner lynede i comeback-kamp da Leipzig spillede uafgjort

Timo Werner fik lørdag eftermiddag comeback, da Leipzig spillede 2-2 med FC Köln i anden runde af dette års Bundesliga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kristian Pedersen startede på bænken, da FC Köln lørdag aften gæstede RB Leipzig, der havde nyindkøbet Timo Werner med i startopstillingen.

Det var hjemmeholdet, der startede bedst, og allerede efter ti minutter fik Dani Olmo kæmpet sig frem til en chance, som han udnyttede og sendte i kassen. Målet blev dog efterfølgende annulleret, da hånden var taget i brug.

Leipzig fortsatte herefter med at presse på, og efter 36 minutter kom forløsningen, da hjemvendte Timo Werner sendte et langskud afsted, som den tidligere Brøndby-målmand Marvin Schwäbe ikke formåede at holde ude af netmaskerne.

Det slog dog ikke Köln-mandskabet ud af kurs, og allerede tre minutter efter udlignede de, da Florian Dietz modtog en aflevering i feltet og bankede bolden ind ved venstre stolpe.

Fem minutter efter fik Köln endnu mere vind i sejlene, da Leipzigs Dominik Szoboszlai modtog et direkte rødt kort for en tackling og blev sendt tidligt i bad.

Der blev derefter fløjtet til pause ved stillingen 1-1.

På trods af en mand i undertal kom Leipzig flyvende ud fra anden halvlegs start, og efter 56 minutter blev Christopher Nkunku stukket i dybden, hvorefter han flot placerede bolden over i fjerneste målhjørne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu engang formåede Köln dog at holde hovederne oppe, og efter 73 minutters spil udlignede de på ny, da Leipzigs Josko Gvardiol kikset forsøgte at afværge et indlæg og endte med at sende den i eget net.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage, og på trods af flere småchancer i begge ender, kom der ikke flere mål.

Kampen ender dermed 2-2, og Leipzig har nu to point efter to kampe.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0