2021-09-24 21:35:24

Andreas Albers blev matchvinder i overtiden

Andreas Albers blev den store helt for Regensburg, da han i dommerens overtid scorede til 3-2 mod Aue i 2. Bundesliga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andreas Albers lever en stille tilværelse i 2. Bundesligaen, hvor han er gået lidt under radaren i Fodbolddanmark. 

Det er dog ikke tilfældet i Tyskland, hvor angriberen i den grad har fået vist målnæsen frem hos Regensburg, og det gjorde han også fredag aften.

Her tog de hjemme på Jahnstadion Regensburg imod Aue, hvor den danske angriber ville få en stor hovedrolle, men det vender vi tilbage til.

Hjemmeholdet formåede nemlig at komme foran med 2-0 efter en kanonstart, hvor de i løbet af 11 minutter havde kørt rundt med Aues defensiv.

Det lignede derfor længe, at de var på vej mod de tre point, men det fik Aue i den grad ændret på, da de i løbet af anden halvleg fik reduceret ved Nicolas-Gerit Kuhn, inden Gaetan Bussmann udlignede tre minutter før tid.

Stillingen var dermed 2-2, og det var tydeligt på Regensburg-spillerne, at de var skuffet over kampens udvikling.

Men de gav ikke op, og da kampen var på vej ind i overtiden, smed de alt frem i Aues felt. Her forsøgte gæsterne at cleare en høj bold, men den endte i stedet for fødderne af Albers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her vidste danskeren med det samme, hvad der skulle gøres, og han sendte bolden over i det ene hjørne via stolpen og skabte kæmpe jubel på Jahnstadion, da bolden ramte netmaskerne.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og dermed blev Andreas Albers endnu en gang den store helt for Regensburg, da de slog Aue med 3-2 i 2. Bundesliga.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0