2021-04-03 14:57:19

Berggreen og co. sparkede sig i BL-varmen

Bochum slog Holstein Kiel i toppen af 2. Bundesliga, hvor Greuther Fürth og Emil Berggreen er ny toer efter en sen sejr over Heidenheim.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag var der godt gang i toppen af 2. Bundesliga, hvor flere hold i toppen af rækken var i aktion.

I den ene kamp mødtes førstepladsen Bochum med Holstein Kiel, som i lørdagens anledning ikke havde danske Mikkel Kirkeskov med, mens Emil Berggreen var med på bænken for Greuther Fürth, som gæstede Heidenheim.

Topholdet Bochum kom godt fra land, da Simon Zoller sparkede sit hold på 1-0 efter kun fem minutter. Siden var Bochum mest på bolden, men begge hold formåede at skabe chancer, uden det dog skulle blive til flere mål inden pausen.

I anden halvleg kom der mere at vise på måltavlen.

Zoller nettede efter en time til 2-0, inden Holstein Kiel sparkede ny spænding ind i opgøret efter 80 minutter fra straffesparkspletten. Comebacket blev dog ikke fuldendt, og derfor tog Bochum en ny sejr i toppen af Bundesligaen.

Det lignede længe, at Bochum kunne skabe behørig afstand til tredjepladsen, som giver playoff om oprykning, men så slog Greuter Fürth til i sin kamp mod Heidenheim.

Emil Berggreen var kommet på banen efter 72. minutter og i kampens overtid kunne han fejre, at Maximilian Bauer viste skarpheden og sendte et afgørende mål i kassen til 1-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor er Berggreen og co. ny andenplads i 2. Bundesliga, hvilket til sidst betyder direkte oprykning til Bundesligaen.

HSV kan tage sin andenplads tilbage, når Hannover 96 venter søndag.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0