2022-08-19 20:31:54

Darmstadt slog HSV i dramatisk kamp

Magnus Warming fik få minutter på banen, da Darmstadt slog Hamburger SV med 2-1 på udebane. Der blev langet tre røde kort ud i kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var tidlig topkamp i 2. Bundesligaen, da Magnus Warming og Darmstadt mødte Hamburger SV på udebane. 

Danskeren startede ude for Darmstadt, som fik en drømmestart på opgøret. 

De kom nemlig allerede foran efter fire minutter, da Patric Pfeiffer kom højst på et hjørnespark og headede Darmstadt foran. 

Og det blev endnu bedre for Darmstadt tre minutter senere. Denne gang var det Phillip Tietz, der fik hovedet på en bold efter et Tobias Kempe-oplæg.

2-0 var stillingen i pausen.

I anden halvleg fik Hamburger en gylden mulighed for at komme tilbage i opgøret, da Darmstadts Klaus Gjasula fik sit andet røde kort og blev sendt i bad efter 58 minutter. 

Fordelen varede dog ikke længe. Seks minutter senere fik Aaron Opoku nemlig direkte rødt kort for at sparke Fabian Holland, der ikke ville give slip på HSV-spilleren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed havde begge ti mand tilbage på banen med 25 minutter igen.

Med 13 minutter igen var der ved at komme spænding tilbage i opgøret, men Laszlo Benes' afslutning røg snært over mål. 

Warming kom på banen de sidste seks minutter af kampen, og han var lige ved at gøre det til 3-0 kort efter indskiftningen. 

Men afslutningen røg snært forbi stolpen, og i stedet løb HSV op i den anden ende, hvor de fik et hjørnespark, som Ransford Konigsdorffer endte med at sende i mål. 

Igen var glæden dog kort for HSV. Få minutter senere fik Konigsdorffer direkte rødt, og dermed sluttede de med blot ni mand på banen. 

Scoringen fik dog ikke betydning for kampens udfald. Det endte 2-1 til Darmstadt, der lige nu topper 2. Bundesligaen. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0