2021-10-01 20:26:27

Hamburger SV reddede sig point i overtiden

Hamburger SV sikrede sig fredag aften et enkelt point, da Aues Dirk Carlson sendte bolden i eget net i overtiden, og dermed endte kampen 1-1 mod Aue.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Bundesliga - 9. runde

FT

AUE

1 - 1

HAM

23'
1 0
Antonio Jonjic
Mål
69'
1 0
Soufiane Messeguem
Rødt kort
90'
1 1
Dirk Carlson
Selvmål

Hamburger SV skulle fredag aften forsøge at komme tilbage på vinderkurs, efter de blot fik 2-2 mod FC Nürnberg i seneste runde.

Fredag var HSV op imod Aue, hvor den tyske traditionsklub kunne stryge i top tre, hvis de formåede at vinde kampen. Det er dog aldrig nemt for HSV, når de har muligheden for at gå til tops.

De kom nemlig bagud med 0-1 efter 23 minutter, da Antonio Jonjic var på pletten for hjemmeholdet. Det var dog ikke helt bevidst, at han bragte Aue foran.

Her blev der nemlig slået et indlæg ind i boksen fra højrekanten, hvor Jonjic ikke formåede at komme først på bolden. I stedet kunne Jonas David cleare den, men han headede dog bolden ind i baghovedet på Aue-spilleren, så den efterfølgende fløj i mål.

Det var et noget spøjst mål, men det betød ikke det store for Aue, som nu var på vej mod de tre point i 2. Bundesligaen.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Bundesliga -Hamburger SV reddede sig point i overtiden
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

HSV lagde sig dog ikke ned, da de kom frem til flere store muligheder, hvor Sonny Kittel blandt andet havde chancen for at skabe status quo kort tid inden pausen. 

Kittel sendte et hårdt skud afsted mod mål fra kanten af feltet, men bolden blev afværget på stregen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter pausen fik gæsterne fra Hamborg dog nemmere arbejdsbetingelser, da Aues Sofiane Messeduem blev smidt ud med et direkte rødt kort, og dermed var HSV en mand i overtal i de sidste 20 minutter.

HSV kunne dog ikke få bolden prikket ind over stregen, og dermed var det et selvmål, som reddede gæsterne. Aues Dirk Carlson sendte nemlig bolden i eget net i overtiden.

Kampen endte dermed 1-1 mellem Aue og HSV, hvor Mikkel Kaufmann sad på bænken for gæsterne gennem hele opgøret.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Bundesliga - 9. runde

FT

AUE

1 - 1

HAM

23'
1 0
Antonio Jonjic
Mål
69'
1 0
Soufiane Messeguem
Rødt kort
90'
1 1
Dirk Carlson
Selvmål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0