2022-05-08 15:30:06

Werder snuppede andenpladsen fra HSV

Werder Bremen sikrede sig søndag en vigtig sejr i 2. Bundesliga, da de slog bundholdet fra Aue med 3-0. De overtager derfor andenpladsen fra Hamburger SV.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Bundesliga - 33. runde

FT

AUE

0 - 3

WBR

49'
0 1
Marco Friedl
Mål
90'
0 2
Niclas Füllkrug
Mål
90'
0 3
Niklas Schmidt
Mål

Schalke 04 kunne lørdag aften fejre, at de havde sikret sig oprykning til Bundesligaen, men der er fortsat en direkte plads tilbage at spille om, hvor fire hold er i spil.

En af dem er Werder Bremen, som med en sejr søndag kunne gå forbi Darmstadt og Hamburger SV i tabellen og snuppe andenpladsen.

Det krævede dog en sejr over bundholdet fra Aue på Sparkassen-Erzgebirgsstadion, men det blev på ingen måde nemt for Werder-mandskabet, da Aue gav dem til kamp til stregen.

Gæsterne havde nemlig store problemer med at blive farlige, og derfor levede overraskelsen i lang tid.

I anden halvleg kom forløsningen dog endelig for Werder Bremen, da Leonardo Bittencourt og Mitchell Weister satte et flot angreb sammen på højrekanten, inden bolden blev sendt på tværs i feltet.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Bundesliga -Werder snuppede andenpladsen fra HSV
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Her kom Marco Friedl løbende og kunne sende bolden ind i netmaskerne til 1-0.

Selv om Aue jagtede en udligning, var det Werder, som dybt inde i overtiden lukke og slukkede til 2-0 ved Niclas Fullkrug, som tog chancen fra distancen, hvor bolden dog blev rettet af på vejen og snød Aue-keeperen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Werder Bremens Niklas Schmidt ville da også lege med til sidst, da han tæt under mål kunne sende bolden ind i netmaskerne med indersiden og gøre det til slutresultatet 3-0 i det 96. minut.

Med en 3-0-sejr i bagagen rykker Werder Bremen nu op på andenpladsen i 2. Bundesliga, hvor de har tre point ned til HSV og Darmstadt inden den sidste runde.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. Bundesliga - 33. runde

FT

AUE

0 - 3

WBR

49'
0 1
Marco Friedl
Mål
90'
0 2
Niclas Füllkrug
Mål
90'
0 3
Niklas Schmidt
Mål

0 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0