2023-02-07 22:47:45

To Kolo Muani-kasser sendte Frankfurt videre i pokalen

Eintracht Frankfurt vandt med 4-2 over Darmstadt i en hæsblæsende affære på blandt andet to nye Randal Kolo Muani-kasser. De er videre til næste runde i DFB-pokalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DFB Pokal - ottendedelsfinale

FT

EFR

4 - 2

DAR

6'
1 0
Randal Kolo Muani
Mål
29'
1 1
Mathias Honsak
Mål
31'
1 2
Mathias Honsak
Mål
44'
2 2
Rafael Santos Borre
Mål
62'
3 2
Daichi Kamada
Mål
90'
4 2
Randal Kolo Muani
Mål

Eintracht Frankfurt var favoritter på hjemmebane i DFB-pokalen mod Darmstadt tirsdag aften, men topholdet i 2. Bundesligaen skulle byde hjemmeholdet gevaldigt op til dans.

Danske Jesper Lindstrøm var ikke med til kampen grundet lidt problemer med låret, men ellers stillede Frankfurt stærkt op. 

Festfyrværkeriet af en kamp startede allerede efter fem minutters spil, hvor brandvarme Randal Kolo Muani leverede endnu en kasse.

Buta sendte et godt indlæg ind fra højre side, og det kom franskmanden først på helt fri i gæsternes målfelt, og han headede bolden i en blød bue over Marcel Schuhen i målet til 1-0.

Kort efter burde det også være blevet 2-0, da Rafael Borre fik sig en enorm direktør midt for mål uden pres, men på forunderlig vis fik han sendt bolden langt op på tilskuerrækkerne i stedet for i netmaskerne til stor ærgrelse for ham selv også.

Artiklen fortsætter efter billedet

DFB Pokal -To Kolo Muani-kasser sendte Frankfurt videre i pokalen
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

I stedet svarede gæsterne igen, da Frankfurt dummede sig på egen banehalvdel, hvilket Mathias Honsak udnyttede kynisk, efter han blev spillet fri alene med Kevin Trapp hos Frankfurt.

Udligningen faldt efter en halv times spil, og det gjorde føringsmålet nærmest også to minutter senere, da Honsak igen lynede for gæsterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Darmstadt kom igennem Frankfurts kæder midt på banen, og Fabian Schnellhardt fandt til sidst Honsak med en dybdebold, hvorefter angriberen rutineret sparkede bolden i mål fladt ovre i højre side af målet modsat Trapp.

På to minutter var kampen altså vendt på hovedet, men det skulle ske nok engang i kampen.

Inden pausen stod på udlignede hjemmeholdet nemlig ved Borre, der tidligere havde brændt på det skammeligste.

Darmstadt kom ikke hurtigt nok ud af eget felt efter et Frankfurt-indlæg, og så kunne Mario Götze udvise sit store overblik med et aflæg til Borre, som sendte bolden i mål med indersiden forbi Schuhen.

Balance i regnskabet til pausen, men i anden halvleg afgjorde hjemmeholdet affæren.

Efter en times spil blev et indlæg sendt ind til farlige Kolo Muani, og han lagde bolden flot tilrette for Daichi Kamada, der med en skøn halvflugter fra kanten af feltet sparkede 3-2-målet i kassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det åbnede op for kontramulighederne til værterne, som halvlegen skred frem, og gæsterne blev nødt til at satse mere og mere, og i overtiden afgjorde Kolo Muani også sagerne på netop en omstilling.

Darmstadt mistede bolden på Frankfurts banehalvdel, og herfra sendte Götze Kolo Muani afsted i dybden, og angriberen løb den lange vej mod målet halvvejs inde på gæsternes banehalvdel, inden han afsluttede overlegent over i det lange hjørne med en flad afslutning.

Det satte punktum på en dramatisk og medrivende kamp mellem to hold, der gik helhjertet efter avancement i pokalturneringen, men det sluttede altså med en sejr på 4-2 til Frankfurt, som kan glæde sig til en kvartfinale nu.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DFB Pokal - ottendedelsfinale

FT

EFR

4 - 2

DAR

6'
1 0
Randal Kolo Muani
Mål
29'
1 1
Mathias Honsak
Mål
31'
1 2
Mathias Honsak
Mål
44'
2 2
Rafael Santos Borre
Mål
62'
3 2
Daichi Kamada
Mål
90'
4 2
Randal Kolo Muani
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0