2022-09-23 12:50:01

AC byttede trøje med Kovacic: Det gør vi altid

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen fortæller, at han altid bytter trøje med kroaten Mateo Kovacic, som han var holdkammerater med i Chelsea.

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk i Zagreb.

Andreas Christensen og Mateo Kovacic byttede landsholdstrøjer efter torsdagens kamp i Zagreb.

Efter 1-2-nederlaget fortalte den danske landsholdsstopper, at det er en tilbagevendende tradition mellem de tidligere Chelsea-holdkammerater.

- Vi bytter altid trøjer, sagde AC til bold.dk og den øvrige presse efter opgøret.

Efterfølgende satte Barcelona-stopperen ord på kampen, der altså endte med et dansk nederlag.

- Det var svært, og jeg synes egentlig, at vi fejler på tre områder i dag (torsdag, red.). I starten af første halvleg, i starten af anden halvleg og lige efter vores udligning, sagde han og fortsatte.

- Ellers er min fornemmelse, at det gik okay. Jeg føler ikke rigtigt, at nogen af holdene er super farlige. Vi har lidt perioder begge hold, hvor vi har bolden mest, men vi manglede mest i de førnævnte perioder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvordan kan det være, at I fejler i netop de perioder? 

- Det er et godt spørgsmål. Jeg ved det ikke. Jeg synes egentlig også, at det var lidt et tema for os i dag, men alligevel fejlede vi. Det er svært at forklare, men det er noget, vi skal lave om på. 

- Jeg synes, vi kan tage meget med, men det er bare irriterende at stå her nu, når vi føler, at vi har været med i to de to kampe mod Kroatien, hvor vi godt kunne have vundet, men alligevel står vi og har tabt begge, lød det fra AC.

Selv om skuffelsen naturligvis var stor, mente landsholdsstopperen, at spillet med bolden bør tages med videre til søndagens kamp mod Frankrig.

- Jeg synes egentlig, vi er gode på bolden. Vi kunne godt have været mere farlige, men vi holder godt fast i kuglen. 

- Jeg synes, vi er farlige til tider. Måske ikke hver gang. Det er også svært, for når de har bolden, løber vi meget. Det er lidt en balancegang, vi skal finde. Kvaliteten på bolden var god, så vi kan godt tage noget med, afsluttede AC.

Søndagens kamp mellem Danmark og Frankrig fløjtes i gang klokken 2045 i Parken.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0