2022-09-22 22:41:27

Belgien slog Wales efter god første halvleg

Belgien styrede fuldkommen slagets gang i de første 45 minutter, men efter pausen fik Wales ædt sig gradvist mere ind i kampen. Det til trods sluttede det med en 2-1-sejr til Belgien på mål af Kevin De Bruyne og Michy Batshuayi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Nations League Gruppe A4 skulle Belgien op mod Wales på eget græs i Bruxelles, i en kamp hvor Belgien skulle vinde for at holde snor

Belgien kom bedst ud til opgøret, og efter 10 minutters spil kunne brandvarme Kevin De Bruyne sparke sit hold i front.

Michy Batshuayi modtog en pasning på højrefløjen, hvor han satte en mand med smarte fodfinter, før han fandt De Bruyne med en flad indersideaflevering. Den garvede kreatør afsluttede første gang, og den bold lå i en vinkel, som Wayne Hennessey intet kunne gøre ved.

Der stod Belgien på det hele, og de røde djævle pressede utrætteligt på for en øget føring.

Efter en halv times spil var det stolpen, der forhindrede Kevin De Bruyne i at blive dobbelt målscorer, da han afsluttede fra kanten af feltet. Det var i øvrigt holdets 10. afslutning

Kort forinden havde Batshuayi været tæt på overfor Hennessey, som akkurat reddede afslutningen fra Fenerbahce-angriberen.

Der var i det hele taget gnister i samarbejdet mellem Batshuayi og De Bruyne, og otte minutter før pausen var der byttet rundt på rollerne til 2-0-målet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne gang var det Manchester City-profilen, som modtog bolden i fremløb, hvorefter han fandt landsholdskollegaen, der i det lille felt fordoblede føringen.

Den stilling holdt frem til pausen, hvor det reelt kun var belgierne, der var på banen.

Wales bød sig til

Kampbilledet fra første halvleg fik noget nuance fra Wales, da der faldt en 1-2-reducering efter fem minutter.

Nottingham-angriberen Brennan Johnson slog et fornemt indlæg i panden på Kieffer Moore, som steg til vejrs, og så kunne han stange lidt håb ind i waliserne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wales var ikke som sådan farlige, men alligevel havde The Dragons meget mere tag i anden halvleg end første, hvor Gareth Bale med lidt held kunne have gjort det til 2-2, hvis ikke han headede bolden over 20 minutter før tid.

I det 80. minut pegede dommeren på straffesparkspletten efter et benspænd på Kevin De Bruyne fra Joe Morrell, men efter et VAR-tjek blev det trukket tilbage.

Der var spil fra mål til mål i kampens slutfase, hvor begge mandskaber havde chancer, men det blev ikke til udligningen fra Wales.

Dermed sejrede Belgien med 2-1, og Roberto Martinez' tropper holder liv i en teoretisk chance for en førsteplads, om end det kræver en stor sejr over Holland i det indbyrdes opgør på søndag.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0