2022-09-28 16:20:02

Dreyer blev igen siet fra på landsholdet: Jeg må ikke slå op i banen

Anders Dreyer er netop vendt hjem fra landsholdets samling, men det blev ikke til minutter for FC MIdtjylland-profilen, som blev siet fra af landstræner Kasper Hjulmand. Netop det har Dreyer prøvet før, men han må ikke give op, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

Man skal aldrig være for fin til at snige sig med på et afbud. Det sagde den tidligere danske landstræner Richard Møller Nielsen engang, og det er også sådan, at Anders Dreyer har det.

Han fik nemlig muligheden for at komme med på A-landsholdet, da Robert Skov og Andreas Cornelius blev skadet, og derfor brugte han tiden i sidste uge sammen med Kasper Hjulmand og co.

Det var dog ikke mange minutter, som Dreyer endte med at få, da han blev siet fra af landstræneren til begge kampe mod Kroatien og Frankrig, og det var ikke sjovt for FC Midtjylland-profilen.

Det fortæller Dreyer, da bold.dk tog en snak med ham på midtjydernes træningsanlæg i Ikast.

- Man var selvfølgelig irriteret, fordi man jo gerne vil vise sig frem i sådan nogle fede kampe. Men jeg kan jo heller ikke slå op i banen og være sur og utilfreds over det. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Nations League A -Dreyer blev igen siet fra på landsholdet: Jeg må ikke slå op i banen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg ville selvfølgelig gerne have været med, men der er jo nogen, som skal sidde over engang imellem, og det blev desværre mig, igen.

Ja, det er ikke første gang, at Dreyer er blevet siet fra af Hjulmand, da han ved samlingen tilbage i juni måned røg helt ud af truppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han føler dog, at det går i den rigtige retning nu.

- Jeg er da kommet tættere på, da jeg nu bliver siet fra til kampene i stedet for til truppen som sidst. Så nu håber jeg bare, at jeg kan spille mig endnu tættere på varmen, siger Dreyer med et grin og fortsætter.

- Man må i stedet knokle videre og få vist, at Hjulmand måske skal kigge ens vej næste gang. Han har sagt, at VM skal være et mål for mig, og at jeg bare skal give den gas. Så må jeg krydse fingre for, at det er nok.

Dreyer drømmer om VM - vil give den fuld smadder

Anders Dreyer står noteret for to landskampe for Danmark, og han vil meget gerne have flere. Han har dog stor konkurrence, og derfor er han blot glad for, at han bliver taget i betragtning.

- Det har været superfedt. Jeg har trænet sammen med nogle rigtig dygtige spillere, og Kasper er jo en rigtig dygtig træner, som jeg har lært meget af i den her uge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er også bare fedt at være inde omkring A-landsholdet. Det er jo min største drøm at komme til en eventuel slutrunde eller få nogle flere kampe på landsholdet. Det største i ens karriere er, hvis man kan repræsentere sit land. Så det har været fedt at være en del af.

Men det blev altså ikke til spilletid for Dreyer, men håbet om en VM-udtagelse i november vil han stadig jagte med alt, hvad han har.

- Jeg ved ikke, hvor stor chancen er for en udtagelse til VM. Der er nogle utrolige dygtige spillere, og så var der jo også nogle, som var skadet. Det handler i bund og grund om, hvordan man leverer i klubben.

- Så i de næste 13/14 kampe skal jeg give den fuld smadder, så jeg kan vise, at det bliver svært for ham ikke at tage mig med. Så jeg håber da på, at vi to mødes igen til VM, udtaler Anders Dreyer til bold.dk.

24-årige Anders Dreyer står i denne Superliga-sæson noteret for fem mål i ni kampe for FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0