2022-09-26 11:00:02

Eriksen og Schmeichel jubler: Tanket godt op med selvtillid inden VM

Danmark viste søndag, at de kunne bide skeer med de helt store nationer, da de slog Frankrig med 2-0, og det skabte stor glæde hos Kasper Schmeichel og Christian Eriksen, som er fortrøstningsfulde inden VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

Det danske landshold i Parken har udviklet sig til en farlig cocktail, da Kasper Hjulmands tropper altid leverer på et højt niveau i nationalarenaen, og søndag aften gik det så udover de forsvarende verdensmestre.

Danmark slog nemlig Frankrig med 2-0 i Nations League, og dermed fik de den bedst mulige optakt til den kommende VM-slutrunde, som bliver sparket i gang til november.

Her var især Christian Eriksen i hopla, og han glæder sig da også over præstationen, som han håber på, at de kan tage med til VM.

- Det var en god opvarmning til en slutrunde, som ligger lige rundt om hjørnet. Vi står et godt sted. Det er lidt en anden følelse end den, som vi havde efter Kroatien. I de to kampe mod Kroatien var vi ikke der, hvor vi skulle have været. 

- Det var bedre mod Frankrig, og når vi kan spille så godt mod dem, så har vi også en rigtig god mulighed for at få et godt resultat dernede, lyder det fra Christian Eriksen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nations League A -Eriksen og Schmeichel jubler: Tanket godt op med selvtillid inden VM
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mens Eriksen imponerede i offensiven, så var Kasper Schmeichel som en mur i den danske defensiv, hvor han flere gange reddede Danmark med store redninger.

Han var også glad for sejren, selv om det helt sikkert bliver en anden affære, når de skal møde Frankrig til VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror ikke, at sejren betyder særligt meget i forhold til VM, fordi når man kommer der til, så er tingene anderledes. Frankrig har jo også været plaget af skader. Så når man kommer til VM, så bliver det en anden type kamp, udtaler Schmeichel, som dog slår fast, at stemningen er god på landsholdet.

- Det er en fantastisk gruppe, som er fed at være en del af. Så vi har altid selvtillid, fordi vi ved, hvad de spillere, som vi har i truppen, kan gøre. 

- Vi har aldrig været dem, som har proklameret, at vi skal gøre det ene eller andet, men vi har fået tanket godt op med selvtillid.

Danmark skal spille sin første kamp ved VM-slutrunden den 22. november, når det gælder et opgør mod Tunesien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0