2022-09-22 23:08:30

Eriksen om vidundermål: Eneste jeg ramte godt i dag

Eriksen var bitter over nederlaget til Kroatien, men den danske stjerne fik scoret et fantastisk langskudsmål, som Eriksen selv synes, han ramte meget godt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eriksen scorede et fantastisk mål mod Kroatien, men ligemeget var det. 

Kroatien scorede nemlig få minutter senere, og dagens hjemmehold snuppede dermed alle tre point mod Danmark. 

Eriksen fortæller om det fantastiske mål, som, ifølge ham selv, var hans eneste gode præstation i dag. 

- Det var en omstilling, hvor jeg får den fra Mæhle og opdager, at jeg har masser af plads. Jeg trækker bare ind i banen og trykker egentlig bare af. 

- Den har siddet godt til opvarmning, så nu tænkte jeg, at den skulle have et forsøg. Jeg vil næsten sige, at det var det eneste, jeg ramte godt i dag, men den sad godt, fortæller Eriksen til TV 2 Sport. 

Christian Eriksen fortæller også til TV 2 Sport, at han egentlig ikke synes, det var en svær kamp mod Kroatien, men at de personlige fejl gjorde udslaget. 

- Det er bittert. Jeg synes, vi har en forholdsvis lige kamp. Også indtil de scorer, men der vender det lidt, og de får lidt mere af overtaget. Jeg synes, vi er fint med i første halvleg, og vi skaber fint med muligheder, og så scorer de på et rigtig dårligt tidspunkt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes ikke engang, at det var så svært. Efter de scorede, var vi nødt til at komme frem på banen, og vi er nødt til at skabe noget for at udligne, for vi kan ikke rigtig bruge et nederlag til noget. 

- Jeg synes, vi laver for mange fejl i dag, som gør, at de kommer bedre med i spillet. Det er småting, hvor vi ikke er gode nok, fortæller Christian Eriksen til TV 2 Sport. 

Nederlaget betyder, at Danmark nu falder til andenpladsen i Nations League-gruppen. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0