2022-06-03 17:32:04

Flick: Overraskende Italien ikke skal til VM

Hansi Flick fortæller forud for mødet med Italien, at alle var overraskede over, at lørdagens modstander ikke kvalificerede sig til det kommende VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 1. runde

FT

ITA

1 - 1

TYS

Tyskland og Italien brager sammen lørdag aften i Nations League på Stadio Renato Dall'Ara i Bologna.

Her skal hjemmeholdet se, om de er i stand til at rejse sig fra den seneste tids skuffelser i form af en manglende VM-kvalifikation og et 0-3-nederlag til Argentina i Finalissima senest, men opgaven bliver svær mod de tyske gæster, som ikke har tabt under Hansi Flick endnu.

Før kampen blev Flick spurgt til gæsternes skuffende VM-udeblivelse, og han erkendte, at han var overrasket over, at italienerne må blive hjemme fra VM.

- Vi blev alle overraskede over, at Italien ikke kvalificerede sig til VM, sagde Flick på pressemødet ifølge Football Italia og fortsatte.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Flick: Overraskende Italien ikke skal til VM
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

- (Roberto, red.) Mancini har gjort et fantastisk arbejde med Italien, og jeg tror, at der er tiltro til Mancini, og det er rigtigt at fortsætte med ham.

- Jeg kan kun ønske ham held og lykke, han har kvaliteterne til at gentage succesen ved EM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trods overraskelsen over Italiens manglende deltagelse til VM lader Flick altså til at have rigeligt med respekt for lørdagens modstander, hvor Flick også gjorde det klart, at han var spændt på at se, hvilket Italien-hold tyskerne ville få at se.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 1. runde

FT

ITA

1 - 1

TYS

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0