2022-06-11 13:06:49

Før Østrig: Delaney og Wind med skavanker

Kasper Hjulmand berettede efter fredagens 0-1-nederlag til Kroatien om trætte spillere og et par stykker, som måske ikke er kampdygtige mandag mod Østrig. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danmark led fredag aften et snævert nederlag i Parken til Kroatien, og det var desværre ikke det eneste, som landsholdet må forholde sig til dagen derpå. 

Selvom det naturligvis var hovedårsagen til en dårlig nats søvn for landstræner, Kasper Hjulmand. 

- Jeg har været vågen det meste af natten. Der har ikke været meget søvn, sagde Hjulmand forud for restitutionstræningen lørdag. 

Det danske landshold måtte fredag aften nemlig også se Yussuf Poulsen blive skiftet ind og hurtigt ud igen med en muskelskade, som, han selv erklærede, ville holde ham ude af kampen mandag mod Østrig. 

Også Joakim Mæhle fik problemer sent i kampen, da hans skulder blev revet af led, inden den dog faldt på plads igen, hvorfor han kunne spille kampen færdig. 

- Vi har lige kørt sådan en medical-runde på spillerne, og der er formentlig et par stykker, som ikke er med mere, så her i eftermiddag, går vi lige det hele igennem, og så må vi se, sagde Hjulmand. 

Mæhle mente fredag, at han burde være klar til mandagens kamp også, men lørdag kunne Hjulmand ligeledes fortælle, at Thomas Delaney og Jonas Wind døjede med lidt skavanker efter kampen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mæhle, troede han dog også, ville blive klar. 

- Ja, det er sådan noget, vi lige skal have kigget på. Jeg tror, at det ser fint ud (med Mæhles skulder, red.), den var ikke så slem, så vi forventer, at han er klar. Det er mere Thomas Delaney måske. 

- Jonas Wind mærkede også en lille smule, vi regner med, at han kan køre med videre, men vi tager lige det fulde overblik i eftermiddag, sluttede Hjulmand om skadessituationen. 

Jonas Wind selv, der fik et vrid i hoften i forbindelse med Danmarks annullerede mål, mente også, at han burde være klar til at kunne gøre sig gældende mandag. 

- Det var i forbindelse med offside-målet, hvor keeperen fløj ud i mig, og jeg fik et lille twist omkring hofteregionen, men det skulle ikke være noget problem, sagde Wind og fortsatte. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det niver lidt engang imellem, men sådan er det, det skulle være fint nok. Nu træner vi i dag (lørdag, red.), og så ser vi, hvordan det går. 

De forskellige småskavanker hos nogle af spillerne, forklarede Hjulmand, kunne betyde spilletid til nyindkaldte Morten Hjulmand, som endnu ikke har fået sin debut på landsholdet. 

 

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0