2022-09-19 15:43:34

Hjulmand åben for Yussuf P-udtagelse: Der skal ikke ske meget

Yussuf Poulsen er ikke udtaget til landsholdet i denne omgang, men han er stadig i spil til en plads, da landstræner Kasper Hjulmand sagtens kunne overveje at efterudtage ham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

Landsholdet mødte mandag ind i Helsingør, hvor de havde første træning, men det var uden Yussuf Poulsen, som ikke er udtaget i denne omgang.

Han er nemlig lige vendt tilbage fra en lang skade hos RB Leipzig, hvor han dog har fået spilletid i de seneste to kampe. Poulsen skal dog ikke begynde at lave planer for den kommende uge endnu, da landstræner Kasper Hjulmand stadig er åben for at efterudtage ham.

- Ja, det er jeg. Jeg har også snakket med Yussuf. Det er klart, at han lige fik syv minutter, som var før, jeg fik udtaget truppen, og så fik han senest en halv time, så det ser godt ud. 

- Det er klart, at han er i opbygning, fordi han har været ude i rigtig lang tid, så det er på baggrund af en rigtig lang skadesperiode og en opbygning. Jeg kan ikke love ham progression, fordi der er ikke rigtig træning i den her lejr.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Hjulmand åben for Yussuf P-udtagelse: Der skal ikke ske meget
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det er svært at få bygget ham op, men der skal ikke ske meget, før vi gør det alligevel, lyder meldingen fra Kasper Hjulmand til bold.dk og resten af den fremmødte presse.

Det er netop træning, som Poulsen har brug for i denne periode, men RB Leipzig-angriberen har dog så en vigtig plads på landsholdet, at han altså kan træde til i den kommende uge. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det vigtigste for Yussuf er at få bygget på sin form, og det er svært at tilbyde ham på en uge. Det er ikke langt fra, men han er utrolig vigtig for holdet.

Danmark skal spille deres første kamp i Nations League på torsdag, inden det gælder et opgør mod Frankrig i Parken på søndag. bold.dk vil naturligvis være til stede til begge kampe.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0