2022-09-22 20:20:21

Hjulmand forklarer Braithwaite-valg: Kan true i dybden

Kasper Hjulmand forklarer, at han har valgt Martin Braithwaite til startopstillingen mod Kroatien, da Danmark har brug for at kunne true i dybden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Hjulmand har valgt en lidt alternativ startopstilling til torsdagens kamp mod Kroatien. 

Den danske landstræner har valgt at starte i en 3-5-2-opstilling med Andreas Skov Olsen og Martin Braithwaite på toppen. 

Til TV 2 Sport fortæller Kasper Hjulmand om sine overvejelser i forhold til startopstillingen. 

- Vi vil gerne start med en gruppe, som vi er ret sikre på kan spille 90 minutter. Sådan så vi ikke, hvis vi gerne vil lave nogle greb undervejs, bliver nødt til at tage nogle ud, hvis de ikke kan spille hele kampen. 

- Der er nogle, der er på vej tilbage. Kasper Dolberg er først på vej tilbage, og så har vi Rasmus Højlund, der kan komme ind med noget power senere. Martin kan også true i dybden, og vi har brug for noget dybde i vores hold. Han er rigtig god til at søge bag modstanderne, men både ham og Rasmus var i spil. 

- Det er en ekstremt vigtig kamp. Vi kan tage en gruppesejr i Nations League A, og så kan vi sikre en masse ting – seedning og kvalifikation til EM. Så er der også et muligt final 4-stævne, og jeg kan også se, at kroaterne ikke eksperimenterer så meget. Det er en stor og vigtig kamp, fortæller Kasper Hjulmand. 

Rasmus Højlund får debut for det danske landshold, hvis han bliver skiftet på banen af Kasper Hjulmand torsdag aften. 

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0