2022-09-22 23:22:35

Hjulmand om 1-2-mål: Det irriterer mig allermest

Kasper Hjulmand ærgrede sig ovenpå 1-2-nederlaget til Kroatien over et pismål til 0-1 og særligt det vindende mål, hvor organisationen hos danskerne ikke fulgte side ét i taktikbogen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

Danmark løb ind i endnu et nederlag til Kroatien, og danskernes skæbne som Nations League-vindere ligger nu i Balkanlandets hænder.

Ovenpå nederlaget talte Kasper Hjulmand med TV2 Sport om nederlaget, hvor han især var skuffede over et par ærgerlige mål.

- Vi står jo og er megaskuffede. Vi får en lidt tung start, hvor vi ikke rigtig er aggressive nok, og vi smider nogle lette bolde i starten af kampen, så synes jeg, vi æder os mere og mere ind i første halvleg, får lidt overtag og sat os på det, og de løber efter os.

- Det var en første halvleg uden de helt store chancer, men det er et sted, hvor vi har kontrollen, og vi går egentlig til pause med en okay følelse. Så synes jeg, at de kommer lidt friskere ud, og så får de endnu et pismål på en standardsituation, som de også fik i Parken, og det er vi irriterede over.

- Vi kommer godt tilbage mod et Kroatien-hold, som er svære at komme tilbage imod. Vi spiller fint, og Christian scorer et fantastisk mål, og så kommer det, der irriterer mig allermest, og det er de næste minutter der.

- Det står på side ét, at der lukker man til, de næste tre-fire minutter er alert, og det er så vigtigt, at man lukker til der. Det er sådan en kamp, der let kan løbe ud, så det er specielt det der 2-1-mål, og at vi ikke er 100 procent klar på, at der skal der lukkes til. Der gør man ekstra meget.

Danmark skal op mod Frankrig på søndag, hvor Kroatien møder Østrig. Danmark skal besejre franskmændene, mens Kroatien skal smide point til Østrig, hvis førstepladsen fortsat skal tilgå Hjulmands tropper.

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0