2022-06-10 23:50:14

Joachim A: Synes ikke der var frispark

Joachim Andersen mener ikke, at han begik et frispark, da han med 20 minutter igen af opgøret gik ned i en hård tackling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De danske landsholdsspillere formåede fredag aften ikke at give tilskuerne i Parken en sejr. I stedet blev det til et 0-1-nederalg til Kroatien i Nations League.

Med cirka 20 minutter tilbage af opgøret, gik Joachim Andersen ned i en voldsom tackling med knopperne forrest. Det takserede dommer Bartosz Frankowski til et gult kort, og man kan nok godt argumentere for, at farven på kortet skulle være en anden.

Ifølge Andersen var der slet ikke tale om en forseelse.  

- Jeg mener overhovedet ikke, der er frispark. Jeg rammer bolden, så jeg forstår ikke helt dommeren. Jeg synes, han dømte mange fifty-fifty-dueller. Også til sidst, hvor jeg vinder en hovedstødsduel op på midten, og han så dømmer frispark. Det var jeg ikke enig i.

Andersen har fået 90 minutter i alle årets Nations League-kampe. Og det kan mærkes.

- Det kan selvfølgelig godt mærkes i benene. Tre kampe på få dage og en lang sæson, men jeg kender vilkårene og skal ikke brokke mig. Det er en fornøjelse i den her kulisse, det er en drengedrøm at spille herinde, så det er fantastisk.

Danmarks næste opgave er mod Østrig mandag.

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0