2022-09-13 07:35:54

Mads Valentin om landsholdsudtagelse: Ingen forhåbninger

Tirsdag udtager Kasper Hjulmand truppen til de kommende Nations League-kampe. Mads Valentin har ingen forhåbninger, men han drømmer om det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 7. runde

FT

AUG

1 - 0

BMU

Danske Mads Valentin Pedersen har haft stor succes i Bundesliga-klubben Augsburg. 

Den danske back har været fast mand for Augsburg, og i den forgangne sæson blev det også til to scoringer og en enkelt assist i Bundesligaen. 

Mads Valentin Pedersen har tidligere været inde over landsholdet. Tirsdag klokken 13 udtager Kasper Hjulmand så den trup, der skal i aktion i Nations League i september. 

Mads Valentin Pedersen fortæller dog til bold.dk, at han ikke de store forhåbninger om en udtagelse. 

- Jeg vil ikke sige, jeg har forhåbninger om at blive indkaldt til denne samling. Jeg vil hellere tro, at jeg ikke bliver indkaldt og så blive positivt overrasket, hvis jeg så bliver det, end at sidde med en sur kasket, hvis jeg satte forventningerne op efter en udtagelse, og at det så ikke skulle være. 

- Selvfølgelig drømmer man altid om landsholdet. Det har jeg gjort, siden jeg startede til fodbold. 

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Mads Valentin om landsholdsudtagelse: Ingen forhåbninger
Foto: Frank Hoermann/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg har været halvt med ind over de seneste kampe, men det er ikke noget, jeg ville blive sur og ked af, hvis jeg ikke bliver udtaget, men det er helt klart en drøm, fortæller Mads Valentin Pedersen til bold.dk. 

Den kommende VM-slutrunde er en stor drøm for Mads Valentin Pedersen, og han har også tidligere haft snakke med Kasper Hjulmand. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo en endnu større drøm at få lov til at repræsentere sit land på den største scene i sportens verden, som er VM. 

- Det er hver fjerde år, og jeg er 26 år gammel nu, så det er begrænset hvor mange gange, man har muligheden. Det ville helt klart være drømmen at få en plads i VM-truppen.

- Jeg har haft snakke med Kasper Hjulmand i sommer inden Nations League-kampene. 

- Siden da har vi dog ikke været i kontakt og snakket om tingene, men i sidste sæson havde vi også nogle snakke, men der havde jeg også lidt problemer med knæet, som jeg også opdaterede ham om. 

- Jeg er sikker på, at han har sine folk ude at holde øje, og at han også selv holder øje med os danskere, der spiller i udlandet, siger han til bold.dk. 

Tirsdag klokken 13 finder Mads Valentin Pedersen altså ud af, om han har fået en af de eftertragtede pladser i Kasper Hjulmands landsholdstrup. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 7. runde

FT

AUG

1 - 0

BMU

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0