2022-06-05 10:36:02

Før nordisk derby: Svenskere hylder Ståle

Både Robin Olsen og Ludwig Augustinsson uddeler store roser til den norske landstræner forud for deres møde i Nations League søndag aften. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. B - 2. runde

FT

SVE

1 - 2

NO

Når Sverige søndag aften tager i mod Norge i Nations League, kommer flere spillere til at stå over for deres tidligere cheftræner i FC København. 

Hvis man skal tro deres udtalelser, så bliver det et glædeligt gensyn med Ståle Solbakken, som har haft stor betydning for både Robin Olsen og Ludwig Augustinsson. Det fortæller de til svenske Fotbollskanalen. 

- Det er klart, at det bliver specielt at møde ham. Ståle har betydet utrolig meget for mig. Jeg har ham at takke for meget. Det er et kært gensyn, siger Robin Olsen og fortsætter:

- Det gik ikke særlig godt for mig i Grækenland. Det var ham, der tog mig til FCK. Han gav mig chancen, og vi havde et godt forhold, afslutter målmanden.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League B -Før nordisk derby: Svenskere hylder Ståle
Foto: Christine Olsson/TT/Ritzau Scanpix

Også Ludwig Augustinsson melder sig i koret for at rose sin tidligere cheftræner for den fælles fortid i FC København. 

- Han har betydet utrolig meget. Det var især da jeg kom til ham og FCK, at jeg følte, at jeg begyndte at flyve. Han gav mig chancen, og han er en fantastisk træner, som jeg har utrolig meget at takke for. Han lavede en plan for mig. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kunne være taget til udlandet fra FCK endnu tidligere, men han sagde, at jeg skulle blive og bygge mig op og få Champions League-erfaring, så kunne jeg etablere mig senere. Jeg har altid lyttet til ham, afslutter Augustinsson. 

Kampen mellem Sverige og Norge spilles søndag aften klokken 20.45. Begge nationer vandt deres første opgør, derfor venter der en topkamp i deres gruppe i Nations League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. B - 2. runde

FT

SVE

1 - 2

NO

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0